Jennifer Lawrence și Adele au petrecut împreună într-un gay bar, iar imaginile sunt epice

Jennifer Lawrence și Adele demonstrează că sunt bune prietene și, mai mult, bune prietene care știu cu adevărat cum să petreacă!

Jennifer Lawrence și Adele au petrecut împreună într-un gay bar, iar imaginile sunt epice

Jennifer Lawrence și Adele ne arată tuturor cum știu să se distreze și cât de bune prietene sunt! Cele două au petrecut vineri seara la un gay bar din Manhattan și s-au distrat de minune.

Potrivit The Sun, Adele s-a suit pe scena barului Pieces pentru a vorbi cu Brita Filter, o cunoscută drag queen. Cântăreața s-a prezentat celor prezenți spunând „Bună, numele meu este Adele”, pentru ca mai apoi să țipe „Ea este logodită”, făcând astfel referire la recenta logodnă a lui Jennifer Lawrence cu Cooke Maroney.

Adele a avut și o explicație cu privire la ocupațiile ei din ultima vreme, precizând că: „De fapt, în acest moment, sunt o mamă care stă acasă cu copilul”.

Și, dacă ești curioasă să vezi cum s-au distrat Jennifer Lawrence și Adele, poți vedea mai jos mai multe imagini și clipuri, surprinse de cei prezenți care nu au rezistat ispitei de a le posta pe conturile de social media.


Jennifer Lawrence și Cooke Maroney se pare că formează un cuplu din iunie 2018, atunci cei doi fiind văzuți împreună pentru prima dată, și s-au logodit în luna februarie. Aceștia s-au cunoscut prin intermediul prietenei lui Jennifer, Laura Simpson. În vara anului trecut Jennifer și Cooke au petrecut foarte mult timp împreună, ei mergând împreună și în vacanță în Europa. Jennifer Lawrence și Cookey Maroney nu au vorbit până acum despre relația lor, însă mai multe surse apropiate au vorbit despre cei doi, spunând că relația lor este minunată. „Ea zâmbește așa cum nu am mai văzut-o vreodată cu alți iubiți”, a declarat o sursă pentru People în august.

Citește și:
Jennifer Lawrence s-a logodit. Cine este Cooke Maroney, logodnicul artistei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people