Jennifer Lawrence, primele declaratii despre noul iubit, Darren Aronofsky

Jennifer Lawrence a facut primele declaratii despre noul iubit, Darren Aronofsky, in cadrul unui interviu pe care l-a acordat revistei Vanity Fair.

Jennifer Lawrence, primele declaratii despre noul iubit, Darren Aronofsky

Odata cu aparitia pe coperta revistei, Jennifer Lawrence a facut si primele declaratii despre noul iubit, Darren Aronofsky. Aceasta a spus ca regizorul este un vizionar si si-a dorit sa lucreze cu el inca din 2010, dupa aparitia filmului acestuia, „Black Swan'.

Cei doi au fost vazuti sarutandu-se in New York la inceputul lunii si se pare ca ar fi intr-o relatie din august. Acestia au devenit apropiati in timpul filmarilor pentru „Mother', un film horror pentru care Jennifer a acceptat rolul fara ca scenariul sa fie complet.

Citeste si:
Jennifer Lawrence – cel mai bine platita actrita nominalizata la Oscar in 2016

Actrita in varsta de 26 de ani a vorbit in cadrul interviului si de alte aspecte ale vietii sale, de exemplu despre casatoriile prietenilor, la care va refuza sa mai fie domnisoara de onoare, insa nu a vrut sa discute despre relatia pe care o are cu regizorul Darren Aronofsky. Totodata, ea a declarat ca tine la intimitatea sa si se lupta pentru a o proteja.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people