Jennifer Lawrence este însărcinată! Actrița și soțul ei, Cooke Maroney, vor deveni părinți pentru prima dată

Este vestea momentului în showbizz! Jennifer Lawrence este însărcinată, actrița și soțul ei, Cooke Maroney, vor deveni părinți pentru prima dată.

Jennifer Lawrence este însărcinată! Actrița și soțul ei, Cooke Maroney, vor deveni părinți pentru prima dată

Este vestea momentului în showbizz! Jennifer Lawrence este însărcinată, actrița în vârstă de 31 de ani și soțul ei, Cooke Maroney, în vârstă de 37 de ani, vor deveni părinți pentru prima dată.

Știrea a fost confirmată chiar de reprezentantul actriței, care a refuzat însă să dea detalii suplimentare despre sarcina lui Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence a fost ocupată în ultima perioadă, iar asta pentru că se află în distribuția peliculei Don’t Look Up regizată de Adam McKay. Actrița joacă alături de Leonardo DiCaprio, iar aceștia interpretează rolurile a doi astronomi care încearcă să avertizeze pe toată lumea că un meteorit gigantic va distruge lumea în mai puțin de șase luni. Filmul va apărea pe Netflix pe 24 decembrie, iar din distribuție mai fac parte Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Cate Blanchett și Meryl Streep.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au cunoscut prin intermediul prietenei lui Jennifer, Laura Simpson, și au fost surprinși pentru prima dată împreună în iunie 2018. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2019 în Rhodes Island. Nunta lor a fost spectaculoasă, participând aproximativ 150 de persoane, inclusiv celebrități, cum ar fi Adele, Kris Jenner, Emma Stone, Amy Schumer, Ashley Olsen, Sienna Miller și Cameron Diaz. Ceremonia a avut loc la Castelul Belcourt din Newport, care a fost proiectat în anul 1894 de către arhitectul american Richard Morris Hunt.

Jennifer Lawrence a mărturisit cu mai multe ocazii faptul că, atunci când l-a întâlnit pe Cooke, a știut că el este bărbatul cu care se va căsători. „El este alesul. Știu că sună destul de stupid, dar el este. Când l-am întâlnit pe Cooke am știut că mă voi căsători cu el.”

Cooke Maroney este directorul galeriei de artă Gladestone. A lucrat până acum cu numeroși clienți importanți precum Carroll Dunham și fostul iubit al lui Björk, sculptorul Matthew Barney. Potrivit The Cut, Cooke Maroney a absolvit Istoria Artei la New York University, însă se pare că el calcă pe urmele tatălui său, care a lucrat tot în domeniul artei, ocupându-se de picturile americane pentru casa de licitații Christie’s.

Citește și:
Naomi Campbell a împlinit 51 de ani și a dezvăluit cum se simte ca proaspătă mămică

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video