Jennifer Garner este pregătită să înceapă o nouă relație după divorțul de Ben Affleck

Prietenele lui Jennifer Garner o încurajează să înceapă o nouă relație, iar acum, mai mult ca niciodată, actrița este pregătită să-și regăsească fericirea în dragoste.

Jennifer Garner este pregătită să înceapă o nouă relație după divorțul de Ben Affleck

Jennifer Garner, în vârstă de 46 de ani, a început recent să meargă la întâlniri, potrivit unei surse apropiate. „Jen a fost un sprijin imens pentru Ben și o mamă incredibilă, prezentă pentru cei trei copii ai săi, dar a realizat că are nevoie de mai mult de la viață. Deși îl iubește și îl sprijină pe Ben de dragul copiilor, mariajul lor s-a sfârșit în urmă cu câțiva ani și este pregătită să meargă mai departe”, le-a spus sursa celor de la ET.

„Jen a început să meargă la întâlniri și îi place la nebunie. Nu a avut nimic serios până acum, dar a fost la câteva întâlniri”, a adăugat sursa.

Prietenii apropiați sunt alături de Jennifer Graner și o încurajează să treacă mai departe și să găsească pe cineva special alături de care să-și petreacă restul vieții. Una dintre acele prietene este Sara Foster, care și-a exprimat părerea cu privire la bărbatul care i s-ar potrivi lui Jennifer. „O iubesc pe Jen. Este cea mai bună. Poate găti, le poate face pe toate, este frumoasă, o mamă extraordinară. Îi spun mereu – Mă faci să mă simt rușinată să fiu mamă, să fiu om. Pentru că este absolut perfectă”. Tot Sara susține că prietena ei ar trebui să fie cu un bărbat atletic.

Garner și Affleck și-au finalizat oficial divorțul luna aceasta, la trei ani după ce și-au anunțat despărțirea. Acest lucru s-a aflat imediat după ce Ben a petrecut 40 de zile într-un centru de dezintoxicare, din cauza dependenței de alcool. De atunci, Jennifer pare să se simtă fantastic. Actrița și-a petrecut ultimele săptămâni gătind, postând selfie-uri amuzante și povestind cu Jimmy Kimmel despre noul serial în care va juca, la HBO, „Camping”.

Citește și:
Jennifer Garner îl susține pe Ben Affleck în lupta sa cu alcoolul

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people