Jennifer Aniston își descrie căsniciile ca fiind „foarte reușite”

Jennifer Aniston a vorbit recent într-un interviu despre fostele sale căsnicii, afirmând că nu le consideră nici pe departe eșecuri.

Jennifer Aniston își descrie căsniciile ca fiind „foarte reușite”

Jennifer Aniston nu crede că divorțul înseamnă eșec. „Căsniciile mele au fost foarte reușite, după părerea mea„, le-a spus Jennifer celor de la ELLE USA. „Iar atunci când au ajuns la sfârșit, a fost o decizie pe care am luat-o pentru că amândoi am ales să fim fericiți, iar câteodată fericirea nu mai există în acel angajament„.

View this post on Instagram

#JenniferAniston on her past marriages: My marriages, theyve been very successful, in [my] personal opinion. And when they came to an end, it was a choice that was made because we chose to be happy, and sometimes happiness didnt exist within that arrangement anymore. At the end of it, this is our one life and I would not stay in a situation out of fear. To stay in a marriage based on fear feels like youre doing your one life a disservice.' Link in bio for ELLEs full January 2019 cover story.⁣ ⁣ ELLE January 2019 credits:⁣ Cover star: #JenniferAniston⁣ Editor-in-chief: @ninagarcia⁣ Photographer: @zoeygrossman⁣ Chief photography director: @alixbcampbell ⁣ Design director: @mhoopsdesign ⁣ Stylist: @edmondalison⁣ Makeup: @gucciwestman⁣ Hair: @mrchrismcmillan⁣ Nails: #MiwaKobayashi⁣ Wearing: @gucci, @cartier

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți în perioada 2000-2005, după care au divorțat în urma aventurii lui Brad cu Angelina Jolie. Un deceniu mai târziu, star-ul din „Friends” s-a căsătorit cu Justin Theroux, alături de care a avut o relație de mai mulți ani, dar care a sfârșit printr-un divorț la doar doi ani după căsătorie, în 2017.

Bineînțeles, au fost și momente mai puțin plăcute, dar în final, avem doar o viață și nu voi rămâne într-o situație din frică. Frica de a rămâne singură. Frica de a nu fi capabilă să supraviețuiesc. A sta într-o căsnicie bazată pe frică este ca și cum i-ai face propriei tale vieți un deserviciu„, a continuat Jennifer.

Actrița în vârstă de 49 de ani a adăugat că focusarea pe starea ei maritală distrage atenția oamenilor de la cariera sa. „Diminuați tot ceea ce am reușit cu succes și faptul că am construit și creat. Oamenii se uită prin niște lentile superficiale. Este singurul loc în care poți arăta un deget spre mine ca și când ar fi eșecul meu – ca și când ar fi o literă roșie pe mine că nu am procreat până acum, sau că probabil nu voi procrea niciodată”.

Citește și:
Jessica Simpson și Natalie Portman – cel mai nou și mai ciudat scandal de la Hollywood

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people