Jennifer Aniston îl descrie pe Brad Pitt ca fiind „Atât de sexy”, iar fanii sunt uimiți

Jennifer Aniston îl descrie pe Brad Pitt ca fiind "Atât de sexy", iar fanii au avut ocazia de a urmări live momentul.

Jennifer Aniston îl descrie pe Brad Pitt ca fiind "Atât de sexy", iar fanii sunt uimiți

Brad Pitt i s-a alăturat lui Jennifer Aniston în cadrul unuia dintre cele mai așteptate evenimente cinematografice virtuale ale momentului și putem spune cu siguranță că fanii celor doi nu au fost deloc dezamăgiți de interacțiunea lor.

Este vorba despre citirea scenariului clasicului film Fast Times at Ridgemont High, un eveniment care a fost difuzat pe Facebook Live, LiveXLive și TikTok pe 17 septembrie. Evenimentul este unul caritabil și face parte din campania de strângere de fonduri pentru organizația CORE care luptă împotriva efectelor coronavirusului asupra persoanelor defavorizate și pentru organizația Reform Alliance, implicată în reformarea justiției și apărarea persoanelor aflate în dificultate.

Foștii soți, Jennifer Aniston, 51 de ani, și Brad Pitt, 56 de ani, i-au făcut pe fani să viseze din nou la o împăcare, dar și să se amuze pe seama interacțiunii dintre ei. Personajul interpretat de Brad Pitt în scenariul filmului Fast Times at Ridgemont High (personaj al cărui nume este tot Brad) se presupunea că „se masturba” – așa cum naratorul Morgan Freeman a ținut să precizeze – în timp ce avea fantezii erotice cu privire la personajul Linda Barrett, cel pe care îl interpretează Jennifer Aniston.

Pe măsură ce Morgan Freeman narează acțiunea din film, devine din ce în ce mai evident că actorii care au participat abia se puteau abține să nu râdă.

„Sânii (Lindei – n.red.) păreau ma mari decât de obicei. Sfârcurile erau întărite”, citește Freeman pe un ton serios în timp ce în cadru se poate observa cum actorii Matthew McConaughey, Julia Roberts, Jimmy Kimmel și Sean Penn își stăpânesc cu greu zâmbetele. Însă, momentul în care Jennifer Aniston a trebuit să își citească replicile a fost cu siguranță cel mai amuzant și ciudat din întreaga seară. „Bună. Brad. Știi cât de drăguț am crezut mereu că ești. Cred că ești atât de sexy. Vrei să vii la mine?”, spune Aniston, în timp ce inclusiv Brad Pitt zâmbește amuzat.

Poți urmări întregul moment mai jos și îți garantăm că te vei amuza copios, la fel ca noi.

Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au cunoscut în 1998 și s-au căsătorit în iulie 2000. Singura dată când cei doi au apărut împreună pe ecrane a fost în noiembrie 2001, când Brad Pitt a fost invitat special într-un episod al serialului Friends. Cei doi s-au despărțit în ianuarie 2005, iar divorțul lor a fost finalizat în luna octombrie 2005. În ultimii ani, cei doi au reluat prietenia, mulți fiind surprinși de apariția lui Brad Pitt, în februarie 2019, la petrecerea organizată de Aniston cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani.

În luna ianuarie a acestui an Brad Pitt și Jennifer Aniston au atras privirile tuturor la decernarea SAG Awards 2020. Cei doi au fost extrem de apropiați în culise, în timp ce se felicitau pentru premiile pe care le-au câștigat, iar imaginile au făcut ocolul internetului.

Citește și:
Mesajul transmis de Nicole Poturalski, iubita lui Brad Pitt, naște controverse

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people