Jennifer Aniston este „perfect fericită” în postura de femeie singură, după despărțirea de Justin Theroux

După mai multe zvonuri în ceea ce privește viața ei personală, ni se confirmă că fericirea lui Jennifer Aniston nu depinde exclusiv de un bărbat.

Jennifer Aniston este „perfect fericită” în postura de femeie singură, după despărțirea de Justin Theroux

Jennifer Aniston și Justin Theroux cu siguranță nu regretă decizia de a merge pe drumuri separate, potrivit unei surse apropiate. „Jennifer se simte foarte bine. Decizia ei de a-și continua viața fără Justin a fost una dintre cele mai grele din viața ei, dar acum este sigură că a fost cea corectă”. 

Sursa a continuat prin a spune că Jennifer arată incredibil, iar în ultima vreme se concentrează pe sănătatea și viitorul ei. „Urmează o dietă nouă și mănâncă în principal fructe și cereale”.

La începutul acestei săptămâni, publicația ET a confirmat că Steve Carell le va însoți pe Jennifer Aniston și pe Reese Witherspoon într-un nou show, iar cele două actrițe fac parte și din echipa de producție a proiectului.

„Cariera a fost mereu importantă pentru ea, iar acest aspect nu s-a schimbat. Lucrează în continuu, are un proiect nou cu Steve Carell, iar toată lumea se așteaptă să facă o treabă excelentă. S-a înconjurat de prieteni foarte apropiați și se simte mai concentrată ca niciodată pentru că nu are un partener în viața ei și este foarte fericită”, a continuat sursa.

Luna trecută, Justin Theroux a vorbit pentru prima dată despre divorț, spunându-le celor de la The New York Times că el și Jennifer încearcă să păstreze legătura. „Vestea bună este că probabil a fost – îmi aleg cuvintele foarte atent – a fost oarecum cea mai amabilă despărțire, nu a fost niciun gând rău la mijloc. A fost sfâșietor în sensul că prietenia noastră nu va mai fi niciodată la fel, deși trece prin niște schimbări, suntem mândri că o putem menține”.

Jennifer și Justin Theroux s-au despărțit la începutul lui 2018, după o căsnicie de doi ani. Analizând presa care a scris despre relația lor, actrița din „Friends” nu a fost deloc încântată să observe diferențele uriașe de abordare pe care media le popularizează în urma unei despărțiri dintre o femeie și un bărbat.

„Atunci când un cuplu de la Hollywood se desparte, femeie este ținta tuturor discuțiilor. Femeia este părăsită, tristă și singură. La naiba cu toate astea. Când ați citit ultima dată despre un bărbat divorțat și fără copii, discutat în presă ca fiind bătrân, trist și singur în urma unei despărțiri?”, spunea Jennifer Aniston în urmă cu două luni într-un interviu pentru InStyle.

Citește și:
Jennifer Aniston îl laudă pe bărbatul special din viața ei, cel cu care nu se va căsători niciodată'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people