Jennifer Aniston distruge speranțele fanilor „Friends” după ce a afirmat că ar putea avea loc o reuniune

Jennifer Aniston nu vrea să ofere speranțe deșarte fanilor serialului „Friends", dar nici nu își dorește ca aceștia să înlăture complet posibilitatea unei reuniuni.

Jennifer Aniston distruge speranțele fanilor „Friends” după ce a afirmat că ar putea avea loc o reuniune

Jennifer Aniston a fost prezentă la premiera comediei Murder Mystery, în care joacă alături de Adam Sandler, și a vorbit cu cei de la ET despre cea mai recentă declarație a sa, conform căreia Friends ar putea avea parte de o reuniune. Remarca a fost făcută în emisiunea lui Ellen DeGeneres, iar fanii au fost mai mult decât încântați să audă acest lucru, entuziasmându-se doar la gândul unei asemenea posibilități. Așa că, ce anume a făcut-o pe Jennifer să-și schimbe părerea? „Ei bine, „nu” nu mă va duce nicăieri, „poate” mă duce undeva. Așa că m-am gândit să încerc să spun „da”. Să văd ce se întâmplă. Scuze!”, a explicat actrița.

„Nu există planuri în viitorul apropiat. Orice se poate întâmpla. Sau rămâneți entuziasmați! Și probabil ceva se va întâmpla?”, a continuat Jennifer. Nu este prima dată când Jennifer Aniston este întrebată despre o reuniune a sitcom-ului „Friends', însă fanii s-au gândit că este prea frumos pentru a deveni realitate, chiar dacă răspunsul actriței a fost unul similar:„Orice este posibil, Ellen. Absolut orice. Adică, George Clooney s-a căsătorit.'

Ceilalți actori nu și-au exprimat, totuși, entuziasmul față de idee, una dintre acestea fiind Lisa Kudrow. „Ar fi distractiv, dar despre ce am vorbi? Gândiți-vă. Ceea ce ne-a plăcut cel mai mult la show a fost că personajele aveau în jur de 20 de ani și formau o familie. Acum, cu toții au familii, deci la ce ne vom uita?', le-a spus Lisa Kudrow, cea care a interpretat-o pe Phoebe Buffay, celor de la Today, în 2017.

Noul film al actriței, Murder Mystery, va fi disponibil pe Netflix, pe 14 iunie.

Citește și:
Rihanna vorbește deschis despre căsătorie, copii și iubitul ei, Hassan Jameel

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people