Jennifer Aniston dezvăluie că nu a fost susținută de familie pentru a avea o carieră în actorie

Jennifer Aniston a vorbit sincer despre experiențele care au determinat-o să aibă o carieră în actorie.

Jennifer Aniston dezvăluie că nu a fost susținută de familie pentru a avea o carieră în actorie

Actrița Jennifer Aniston a declarat într-un interviu pentru People faptul că familia ei nu credea că va avea o carieră în actorie. Ea a spus că lipsa susținerii din partea familiei a afectat-o mai mulți ani la rând.

„Le-am spus adevărul fără să îmi fie teamă, iar acest lucru s-a reflectat asupra carierei mele. Iar atunci a apărut serialul Friends, dar tot mai erau câțiva sceptici în familia mea. „Nu vei face niciun ban”, mi-au spus ei. „Uitați-vă la mine. Nu mă provocați. Dumnezeu știe că voi face o grămadă de bani”, a declarat Jennifer Aniston.

Într-un interviu pentru ELLE USA din decembrie 2018, Jennifer a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu mama ei timp de 20 de ani. Mama ei, Nancy Dow, a murit în anul 2016, iar conflictul cu ea a determinat-o pe Jennifer să aibă probleme cu încrederea de sine încă de la o vârstă fragedă.

Jennifer nu a mai vrut să vorbească cu mama ei deoarece aceasta a publicat în anul 1999 o carte intitulată „From Mother and Daughter to Friends: A Memoir”, în care își denigra fiica.

Jennifer Aniston a vorbit despre relația pe care a avut-o cu mama ei. „Ea era foarte atentă și ținea cont de felul în care mă îmbrăcam, țin minte asta încă din copilărie. Mama îmi spunea lucruri de tipul „ai grijă de tine”, „aranjează-te” deoarece mă iubea. Ea îmi spunea aceste lucruri deoarece prin acest mod a crescut și ea. Ea uita ce este cu adevărat important. Făcea tot ceea ce credea că este bine, avea probleme financiare, iar soțul ei nu mai era alături de ea. Să fii o mamă singură în anii ’80 era un lucru într-adevăr greu.”

În luna octombrie, Jennifer a primit un premiu în cadrul evenimentului Variety’s Power of Women, iar ea și-a amintit de un eveniment din copilărie. „Îmi amintesc faptul că la vârsta de 11 ani, după o cină, nu puteam sta la masă cu ceilalți oameni deoarece mi s-a zis că nu aveam nimic interesant de spus. M-au durut aceste cuvinte și, dacă e să fiu sinceră, aceste cuvinte m-au afectat și în viața de adult.”

Citește și:
Jennifer Aniston, declarații despre singurărate și „pierderea contactului cu lumea reală'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people