Jennifer Aniston, declarații despre singurărate și „pierderea contactului cu lumea reală”

Jennifer Aniston face declarații neașteptate despre singurătate și modul în care ajunge să se izoleze în propria locuință.

Jennifer Aniston, declarații despre singurărate și "pierderea contactului cu lumea reală"

Jennifer Aniston se află în turneu de promovare al noului ei serial, The Morning Show.

Aceasta a vorbit despre personajul ei și despre cum se simte în spatele ușilor, actrița dezvăluind că simte adesea că „se izolează” și „pierde contactul cu realitatea”.

Aceasta a explicat astfel că are mai multe în comun cu personajul ei. „Îmi dau seama că mă izolez. Nu mă înțelege greșit, iubesc să stau acasă. Acasă este un spațiu foarte confortabil, un spațiu sigur pentru mine. Dar dacă stai acasă prea mult timp, te vei izola și vei pierde contactul cu ce se întâmplă în lumea reală.”

În cadrul aceluiași interviu oferit unei publicații internaționale, Reese Witherspoon, colega lui Jennifer Aniston în noul serial, a vorbit despre cât de dificil este pentru ea să fie mereu în lumina reflectoarelor.

Reese Witherspoon a dezvăluit că celor din jur nu le-a păsat prea mult de faptul că ea încerca să strângă bani pentru noua ei companie, explicând că s-a simțit „vulnerabilă” atunci când încerca să îi convingă pe oameni să „aibă încredere în ea”.

Jennifer Aniston și Reese Witherspoon au fost întrebat cum se simt având în vedere că toată lumea le adresează întrebări despre importanța femeilor la Hollywood.

„Cred că este interesant gândul pe care oamenii îl au. Știi, nu este o normă ca femeile să fie puternice. Toți suntem ființe puternice!”, a spus Jennifer Aniston.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cele două actrițe apar în serialul The Morning Show (disponibil pe Apple TV+), Reese jucând rolul lui Bradley, o activită și jurnalistă care obține un job de prezentatoare a unui show de dimineață alături de colega ei, Alex, personaj interpretat de Jennifer Aniston. Din distribuția serialului fac parte și Steve Carrell, Billy Crudup și Gugu Mbatha-Raw.

Atât Jennifer, cât și Reese sunt producături executivi ai serialului. Cele două s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Friends, în urmă cu aproape 20 de ani, Reese jucând rolul lui Jill, sora mai mică a lui Rachel Green.

Citește și:
Motivul pentru Brad Pitt a ezitat să apară alături de Jennifer Aniston în serialul „Friends'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people