Jason Momoa a avut o reacție neașteptată după ce a văzut finalul „Game of Thrones”

Jason Momoa nu a fost prea încântat de finalul serialului "Game of Thrones", surprinzându-și reacția într-un live făcut pe Instagram.

Jason Momoa a avut o reacție neașteptată după ce a văzut finalul „Game of Thrones”

Jason Momoa a interpretat rolul lui Khal Drogo în primul sezon din „Game of Thrones”, găsindu-și sfârșitul în același sezon. Jason a dorit să împartă experiența primei reacții a vizionării ultimului episod cu fanii săi, așa că a făcut un live pe Instagram. Scena în care Jon Snow o omoară pe Daenerys Targaryen a fost de nesuportat pentru actor, având în vedere că Mama Dragonilor i-a fost soție personajului său.

După ce Snow a înjunghiat-o pe Daenerys, a fost închis și trimis să apere zidul din nord, soartă pe care Momoa nu a considerat-o suficient de dură pentru fapta pe care a comis-o: „Lăsați-mă să lămuresc acest lucru. Deci te întorci exact în locul în care erai în primă fază după ce ai omorât-o pe Khaleesi. Dumnezeule… Vom merge într-un bar și ne vom lua la bătaie”, spune actorul în video-ul filmat. Personajul lui Jason Momoa, Drogo, a trecut printr-o moartea similară în primul sezon. După ce a fost rănit, Daenerys a apelat la ajutorul unei vrăjitoare pentru a-l vindeca, însă starea lui s-a înrăutățit, Khalessi fiind nevoită să-i pună capăt durerii.

Recent, Jason Momoa a creat păreri contradictorii printre fani după ce și-a ras barba. Mai multe comentarii amuzante au apărut pe rețelele sociale, fanii considerându-se răniți profund de gestul lui. „Jason Momoa și-a ras barba și nimic nu mai are sens în lume” sau „Jason Momoa și-a ras barba. Nu vreau să vorbesc cu nimeni azi” sunt doar două dintre acestea. Actorul a luat această decizie pentru a atrage atenția asupra poluării mediului și pentru a încuraja oamenii să folosească sticle de apă 100% reciclabile.

Citește și:
Premiera filmului Once Upon A Time In Hollywood, cel mai fastuos eveniment de la Cannes 2019

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people