Jared Leto s-a pozat nud pentru a transmite fanilor un mesaj important

În ultimul timp, tot mai multe celebrități din Statele Unite ale Americii și-au îndemnat fanii să voteze. Același lucru l-a făcut și Jared Leto, însă într-un mod atipic.

Jared Leto s-a pozat nud pentru a transmite fanilor un mesaj important

Jared Leto este cunoscut pentru personalitatea sa nonconformistă și exuberantă. Să ne aducem aminte doar de apariția sa de anul trecut de la Met Gala, când, actorul a purtat o ținută cu adevărat spectaculoasă, semnată Gucci, la care a adăugat un accesoriu special: o replică a propriului cap.

De data aceasta însă, Jared a atras atenția publicului cu o poză provocatoare. Actorul a postat pe contul său de Instagram un selfie la bustul gol, care a adunat în mai puțin de o zi, peste jumătate de milion de aprecieri.

Însă, poza sexy a fost doar o modalitate de a capta atenția publicului, fiindcă mesajul pe care actorul a dorit să îl transmită a fost de a le reaminti cetățenilor americani să voteze. În curând vor avea loc alegerile prezidențiale în Statele Unite ale Americii, așa că Jared le-a adresat acestora următoarea rugăminte „P.S. Nu uitați să votați”.

 

View this post on Instagram

 

Happy hump day P.S. Dont forget to vote 🗳

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Jared Leto nu este însă singură celebritate care a transmis un astfel de mesaj cetățenilor americani.

Pe 3 octombrie, Barack și Michelle Obama au sărbătorit 28 de ani de când au devenit soț și soție. Cu această ocazie, cei doi au postat mesaje emoționante de dragoste pe rețelele lor de socializare. Însă, dincolo de declarația de dragoste pe care i-a făcut-o soției sale, Barack Obama a ținut să le reamintească cetățenilor că alegerile prezidențiale se apropie și că trebuie să voteze. „În acest an, chiar dacă apreciem toate urările voastre, ceea ce am vrea cu adevărat este să vedem că fiecare dintre voi îi ajută pe cei din jurul lor să voteze. Ajută-i să se înregistreze. Ajută-i să își facă un plan de vot. Redirecționează-i către iwillvote.com pentru a începe”.

Iar același lucru l-a făcut și Michelle: „Și în acest an, avem o rugăminte – alege o persoană din viața ta care s-ar putea să nu voteze și asigură-te că o va face. Spune-ne despre ea în comentarii! Acesta este cel mai bun mesaj de aniversare.”, a scris aceasta pe contul său de Instagram.

Săptămâna aceasta, Jeff Bridges, în vârstă de 70 de ani, a anunțat pe pagina sa de Twitter că a fost diagnosticat cu limfom, dar că „prognosticul este bun”, în ciuda gravității bolii. Pe lângă acest anunț, actorul le-a amintit cetățenilor americani să voteze, spunându-le că „suntem în asta împreună”.

De asemenea, Madonna, Kylie Jenner, Mark Ruffalo, Sarah Silverman sau Jenna Dewan au transmis același tip de mesaje fanilor lor, în care îi încurajau să își exercite dreptul de a vota.

Citește și:
Matthew McConaughey mărturisește în cartea sa de memorii că a fost abuzat în adolescență

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people