Jane Goodall a dezvăluit cum este noua viață a Prințului Harry, de când nu mai face parte din familia regală britanică

Jane Goodall face dezvăluiri despre noua viață a Prințului Harry de când el s-a retras din familia regală și s-a mutat alături de Meghan Markle și fiul lor, Archie, în Statele Unite.

Jane Goodall a dezvăluit cum este noua viață a Prințului Harry, de când nu mai face parte din familia regală britanică

Jane Goodall, expertă în primatologie și antropologie, a dezvăluit că a vorbit cu Prințul Harry de când el s-a retras din familia regală. Ea crede că Prințul Harry a fost nevoit să facă unele schimbări serioase în viața lui pentru a se stabili în Statele Unite alături de Meghan Markle și fiul lor în vârstă de 11 luni, Archie. 

„Nu știu cum va decurge cariera lui de acum încolo, dar da, am luat legătura cu el. Cred că viața lui este mult mai dificilă acum”, a declarat Jane Goodall pentru Radio Times, potrivit The Guardian.

Am putea înțelege cu ușurință de ce Jane Goodall a spus că este o perioadă dificilă pentru Prințul Harry. Din 1 aprilie 2020, el și Meghan Markle nu mai au calitatea de membri seniori în familia regală britanică. În plus, ei sunt nevoiți să își câștige independența din punct de vedere financiar.

În luna martie, cei doi s-au mutat din Canada în SUA. La fel ca noi toți, și ei practică distanțarea socială instaurată în urma pandemiei de coronavirus. „Ca toată lumea, se adaptează distanțării sociale și sunt precauți. În ciuda tuturor incertitudinilor din cauza evenimentelor globale, ei sunt optimiști cu privire la viitorul lor”, a declarat o sursă pentru People.

Vara trecută, Jane Goodall le-a făcut o vizită celor doi la Frogmore Cottage pentru a-l vizita pe Archie. Ea a petrecut câteva ore în compania lui și și-a amintit de faptul că Prințul Harry a făcut un comentariu interesant cu privire la creșterea fiului său. „La sfârșitul conversației, a venit și Meghan cu Archie. El era foarte mic și aproape adormise”, a spus Jane Goodall, care și-a amintit că voia să îl învețe pe Archie celebrul salut al Reginei Elisabeta a II-a.

„Presupun că va trebui să învețe și asta”, a spus Jane. „Nu, el nu va crește așa”, a răspuns Prințul Harry. La vremea respectivă, nu a bănuit nimeni de schimbarea pe care urmează să o facă Prințul Harry și Meghan Markle, dar comentariul făcut atunci de Ducele de Sussex ne face să ne gândim că avea în plan de mult timp să se îndepărteze de familia regală britanică.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle, dispuși să își achiziționeze o casă de 15 milioane de dolari

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video