Jane Fonda face declarații surprinzătoare despre viața sa sexuală

Jane Fonda a mărturisit că nu își dorește o relație sexuală, însă, dacă ar avea una, ar alege un bărbat mai tânăr.

Jane Fonda face declarații surprinzătoare despre viața sa sexuală

Nu este pentru prima oară când Jane Fonda este extrem de deschisă în legătură cu viața sa sexuală. De data aceasta, actrița în vârstă de 83 de ani a mărturisit că nu își dorește o relație sexuală, însă, dacă ar avea un partener, acesta ar trebui să fie mai tânăr ca ea.

„Nu vreau să fiu într-o relație, o relație sexuală. Nu am dorința asta. Am fantezii? Da… Că întâlnesc un profesor sau un cercetător sau pe cineva din domeniul ăsta care e capabil să iubească și să aprecieze o femeie. Și așa mă pot testa pentru a vedea dacă sunt capabilă să mă dezvălui în totalitate. Cred că acum aș putea, dar problema e că îmi doresc un bărbat mai tânăr. Nu e îngrozitor? E o chestie legată de piele. Mi-ar plăcea un bărbat mai tânăr, sunt prea vanitoasă”, a declarat Jane Fonda pentru Harper’s Bazaar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus)

Analizându-și fostele căsnicii, actrița și activista a declarat că ea a fost principalul vinovat pentru care acestea nu au funcționat. „Nu sunt ei de vină. Sunt eu. Dacă un tip ar fi venit și mi-ar fi spus: „Hai, Fonda, arată-te așa cum ești”, aș fi fugit speriată. Am fost atrasă de bărbați care nu ar fi făcut asta pentru că nici ei nu puteau să se dezvăluie. Nu am știut asta la momentul respectiv, dar o știu acum.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jane Fonda (@janefonda)

Jane Fonda a mai mărturisit și că o atrag bărbații de la care are ce învăța și care de obicei activează într-un domeniu complet diferit de al ei. „Unul dintre motivele pentru care alegeam să am o relație cu un bărbat era acela că simțeam că îmi putea arăta un drum nou. Sunt atrasă de oamenii care mă pot învăța lucruri noi și care au o viață foarte diferită de a mea”, a concluzionat Fonda.

Jane Fonda a fost căsătorită cu regizorul Roger Vadim, cu activistul Tom Hayden și cu fondatorul CNN, Ted Turner.

Citește și:
Photoshop Fail! O imagine mai veche cu Madonna face valuri pe Internet

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video