Ivanka Trump, din nou ținta ironiilor

Ivanka Trump este din nou ținta ironiilor, imaginea postată de aceasta adunând numeroase comentarii negative.

Ivanka Trump, din nou ținta ironiilor

Ivanka Trump a postat pe 8 aprilie o imagine cu fiul ei, Theodore, în vârstă de 3 ani, care a ales să doarmă pe jos și nu în patul lui. Fiica lui Donald Trump a adăugat o descriere amuzantă, însă chiar și așa a fost criticată de zeci de persoane.

Astfel, deși probabil nu a vrut altceva decât să împărtășească un moment amuzant, Theodore alegând să doarmă pe jos, pe perne, în timp ce fratele lui, Joseph, a dormit în pat, Ivanka a fost dur criticată în comentarii.

 

View this post on Instagram

 

We may need to bring the crib back…

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

„Cred că este momentul să aducem pătuțul de copii înapoi”, a scris Ivanka în descrierea pozei. Cuvintele ei nu i-au amuzat însă pe cei care o urmăresc, aceștia comparând imaginea în care este surprins Theodore cu cele în care copiii de imigranți dormeau pe jos, fiind despărțiți de părinții lor, în urma politicii de imigrare introduse de Donald Trump.

Multe persoane au comparat ideea de pătuț cu cuștile de metal în care erau ținuți copiii după ce erau separați de familiile lor din cauza politicii de „toleranță zero”, o politică adoptată de Donald Trump primăvara trecută. Atunci familiile care au intrat ilegal în țară au fost separate, iar imaginile au șocat o lume întreagă.

„De ce nu îi pui în cuști la fel cum faceți cu ceilalți?” a întrebat o persoană. „Cel puțin el nu este într-o cușcă. Oh da, el este alb, nu maro”, a scris altcineva.

Nu este prima dată când Ivanka a fost ținta ironiilor în social media. Aceasta a fost aspru criticată toamna trecută când a folosit contul personal de email pentru a comunica informații despre munca pe care o face pentru guvern, Ivanka fiind consilierul tatălui ei. Fapta sa a stârnit controverse deoarece Trump a spus că Hillary Clinton ar trebui „arestată” pentru că a folosit contul personal de email, iar numeroși utilizatori de Twitter au declarat în noiembrie că Ivanka ar trebui să pățească același lucru.

Până acum Ivanka Trump nu a făcut comentarii despre reacțiile negative primite.

Citește și:
Ivanka Trump, o gafa neiertata de utilizatori pe Twitter

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people