Isaac Hempstead-Wright despre „Game of Thrones”: „Viața nu are finaluri simple și fericite”

Isaac Hempstead-Wright a vorbit despre evoluția personajului său din „Game of Thrones", Bran Stark.

Isaac Hempstead-Wright despre „Game of Thrones”: „Viața nu are finaluri simple și fericite”

În ultimul episod din „Game of Thrones”, Bran (Isaac Hempstead-Wright) a fost ales rege al celor șase regate – așa cum bine știm, Sansa Stark (Sophie Turner) a hotărât ca Nordul să rămână un regat independent. Tyrion Lannister (Peter Dinklage) l-a propus pe Bran pentru tron oferind ca argument povestea interesantă pe care a trăit-o, ceea ce nu este complet adevărat, dacă ne gândim la complexitatea celorlalte personaje. Isaac a vorbit cu cei de la The Hollywood Reporter despre acest final, spunând că a fost entuziasmat de modul în care serialul se încheie:

„Cred că este o călătorie extraordinară a personajului, să-l vedem cum se dezvoltă de la un personaj vulnerabil dependent în totalitate de ceilalți la acea persoană care deține toate cheile pentru a înțelege lumea. Încoronarea lui Bran este o victorie pentru oamenii din lumea aceasta, deseori marginalizat de cei care vorbesc prea mult și acționează în consecință. Nu țipă pentru a se face auzit, ci așteaptă și își alege cuvintele și acțiunile foarte atent. Astfel, cred că Bran prezintă o reamintire valoroasă pentru noi – în această zi și eră în care senzaționalul este comun și oricine își poate exprima opinia în fața milioanelor de oameni – de a sta și a gândi lucrurile cu mai multă grijă”, povestește actorul.

În același eseu, Isaac a abordat și controversa în ceea ce privește evenimentul macabru din penultimul episod, când Daenerys Targaryen a ars întregul King`s Landing. „Pot să înțeleg de ce oamenii nu au fost mulțumiți. Dar Thrones este în cea mai bună formă a sa când face lucruri care ne rănesc – moartea lui Hodor, de exemplu – iar episoadele cinci și șase nu fac excepție. Probabil că nu există o scenă mai dificil de privit decât cea în care Jon o ucide pe femeia pe care o iubește în speranța că va salva regatul. Viața nu are finaluri simple și fericite, este ambiguă și inconsecventă. Sfârșitul „Game of Thrones” prin incertitudine este probabil cel mai sincer mod de a finaliza o poveste atât de vastă și complexă – iar acea incertitudine o simțim și noi când ne începem viețile după Thrones„, a continuat Isaac Hempstead-Wright.

Într-un interviu cu EW, Isaac a explicat că, la vederea scenariului, a crezut că i se face o glumă: „Am crezut că este un scenariu făcut sub formă de glumă și că (David Benioff și D. B. Weiss) le-a trimis tuturor un scenariu când propriul lor personaj ajunge pe Tronul de Fier.”

Pe 26 mai, HBO lansează documentarul „The Last Watch”, care intră în culisele ultimului sezon din „Game of Thrones” și arată fanilor ce se află dincolo de ecrane.

Citește și:
De ce ne-a dezamăgit finalul Game of Thrones

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people