Irina Shayk vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Bradley Cooper

Irina Shayk a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Bradley Cooper, precum și despre greutățile pe care le are ca mamă singură în cadrul unui interviu emoționant.

Irina Shayk vorbește pentru prima dată despre despărțirea de Bradley Cooper

Irina Shayk face primele declarații despre Bradley Cooper, ei despărțindu-se anul trecut. Modelul a vorbit în cadrul unui interviu pentru British Vogue despre greutățile prin care trece ca mama singură, precum și despre relația pe care a avut-o cu actorul timp de patru ani.

„Cred că în toate relațiile ajungi să îți expui și părțile bune și părțile rele – este natura firii umane”, a declarat Irina Shayk despre Bradley Cooper. „Două persoane minunate nu formează automat un cuplu perfect. Cred că am fost foarte norocoși să experimentăm ceea ce am avut împreună. Viața fără B. este complet diferită”, a adăugat modelul.

Aceasta a vorbit cu sinceritate și despre greutățile pe care le are fiind o mamă singură. „Este greu să găsești un echilibru fiind o mamă singură, care lucrează și întreține familia. Crede-mă, sunt zile în care mă trezesc și mă gândesc, ‘O doamne, nu știu ce să fac, mă destram.'”

Irina Shayk și Bradley Cooper au format un cuplu timp de patru ani și au împreună o fiică, Lea De Seine. Cei doi nu au vorbit despre relația lor în această perioadă, modelul declarând în urmă cu un an că preferă să aibă în continuare o viață privată.

„Am o mulțime de prieteni care își arată viața personală pe Instagram sau în social media, foarte public. Îi admir și cred că este minunat – dar cred că este vorba despre o alegere personală. Munca îmi cere să fiu mereu expusă, așa că mi-am dorit ca viața privată să fie liniștită. De aceea se numește (viață) personală, pentru că este ceva pentru tine și familia ta și sunt foarte fericită cu asta”, a declarat Irina pentru Glamour UK.

Irina Shayk și Bradley Cooper s-ar fi logodit în 2016, modelul purtând un inel cu smarald timp de doi ani. Pentru aceștia nunta nu a fost însă un pas important, ei fiind mai preocupați de creșterea fiicei lor. „Ei se concentrează asupra fiicei lor și par fericiți”, a declarat o sursă pentru People în urmă cu aproape un an.

Cei doi s-au despărțit însă în iunie 2019, dar continuă să își crească împreună fiica, având custodie comună.

Citește și:
Bradley Cooper și Irina Shayk au ajuns la o înțelegere privind custodia fiicei lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people