Irina Shayk are un nou iubit?

Irina Shayk a fost surprinsă recent în compania unui bărbat cunoscut, iar foarte mulți se întreabă dacă nu cumva cei doi sunt împreună.

Irina Shayk are un nou iubit?

Oare Irina Shayk are un nou iubit? Ne întrebăm asta deoarece ea a fost fotografiată de către paparazzi plimbându-se în New York alături de un bărbat cunoscut presei și lumii mondene.

Iar dacă te întrebai cu cine a fost surprinsă Irina Shayk, ei bine, este vorba despre Vito Schnabel, un colecționar de artă și proprietarul Vito Schnabel Gallery. Cei doi se plimbau, iar ulterior s-au întors la apartamentul lui, acolo unde cei doi își petrec această perioadă de izolare.

O sursă a declarat că existau zvonuri despre o posibilă relație între cei doi de multă vreme. „Am auzit zvonuri conform cărora ei ar ieși împreună. Apartamentul Irinei din West Village se află la un bloc distanță de cel al lui Vito. El a fost întotdeauna interesat de Irina. Vito este o persoană specială căreia îi place să se distreze.”

Un apropiat al celor doi a spus că „Ei sunt prieteni de foarte mult timp.”

Vito este fiul artistului și producătorului de film Julian Schnabel. În trecut el a mai avut relații cu Amber Heard, Demi Moore, Liv Taylor și Elle MacPherson.

De asemenea, Vito Schnabel a mai avut o relație și cu celebrul model Heidi Klum. Cei doi au format un cuplu între anii 2014 și 2017. Motivul principal al despărțirii ar fi avut legătură cu o serie de imagini în care Vito Schnabel a fost surprins într-o ipostază destul de apropiată cu o altă femeie. La acea vreme, Vito a făcut și câteva mărturisiri privind aceste zvonuri. „Declarațiile care au fost făcute sunt doar o interpretare greșită a unei situații complet nevinovate, nu pot să spun nimic mai mult, decât că pur și simplu mi-am luat la revedere de la o prietenă de familie și ne-am dus fiecare pe căi separate.”

Irina Shayk a fost într-o relație de patru ani cu actorul Bradley Cooper. Ei s-au despărțit în vara anului trecut. O sursă apropiată fostului cuplu le-a spus celor de la ET că Irina a simțit, de fapt, că trebuie să ia această decizie: „Irina a hotărât că a suportat destul. Nu a simțit că primește nivelul de angajament pe care și-l dorea, iar certurile constante le-au făcut viața insuportabilă. Erau doi oameni diferiți și, din momentul în care au realizat că fetița îi ținea împreună, au decis să se despartă.” Irina Shayk și Bradley Cooper au împreună și o fiică, Lea De Seine Shayk Cooper, în vârstă de trei ani.

Citește și:
Irina Shayk explică pentru prima dată semnificația numelui fiicei sale, Lea de Seine

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people