Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, se întrec în declarații de dragoste pe Instagram

Irina Rimes și David Goldcher, partenerul ei francez, par din ce în ce mai îndrăgostiți.

Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, se întrec în declarații de dragoste pe Instagram

Irina Rimes și David Goldcher, partenerul ei francez, par din ce în ce mai îndrăgostiți și vor ca toată lumea să știe acest lucru, drept dovadă stând declarațiile de dragoste pe care și le fac prin postări pe conturile lor de Instagram.

David Goldcher a postat cu ocazia zilei de naștere a Irinei mai multe fotografii și clipuri, însoțite de mesajul „La mulți ani viața mea, aniversare fericită”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by « » (@david_goldcher)

Postarea lui David a fost urmată la câteva ore de una a Irinei, care conține mai multe imagini și clipuri în care cei doi apar împreună în diverse ipostaze, unele romantice, altele extrem de amuzante.

„Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine Joyeux anniversaire, mon doudou. je t’aime (te iubesc – n.red.)”, a scris Irina Rimes în descrierea postării.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes)

Relația dintre Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, pare din ce în ce mai serioasă și, conform declarațiilor artistei, cei doi iau în considerare și pasul cel mare: căsătoria.

Irina Rimes a fost invitată recent în podcast-ul lui Cătălin Măruță și a dezvăluit că își dorește să se căsătorească cu iubitul ei, David, iar relația lor este una foarte puternică și frumoasă. Cei doi locuiesc acum la Paris, unde Irina s-a mutat pentru a fi cât mai aproape de iubitul ei.

Mai mult, vedeta și-a adus iubitul în Republica Moldova și apoi în România, ca să-i cunoască părinții. „Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu ‘dezbrăcatul miresei’. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: „pe ăsta să nu-l mai pierzi!” Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a povestit cântăreața.

Irina Rimes a mai dezvăluit detalii din intimitatea cuplului pe care îl formează alături de David Goldcher și în cadrul podcast-ului găzduit de Damian Drăghici. Irina Rimes a dezvăluit faptul că noua ei relație a învățat-o că se poate îndrăgosti în mod neașteptat, de bărbați pe care nu s-ar fi așteptat neapărat să îi placă. Totuși, Rimes a precizat că actualul său partener arată exact așa cum și-ar fi dorit ea, în adolescență, să arate un potențial iubit. Cântăreața a vorbit și despre faptul că nu exclude posibilitatea unei căsătorii.

Mai mult, Irina Rimes a dezvăluit și faptul că este atât de îndrăgostită încât, dacă nu ar mai avea mult de trăit, și-ar dori să își petreacă ultimele clipe făcând sex cu partenerul său. „Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-aș fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”.

Rimes a vorbit și despre episoadele sale depresive în cadrul aceluiași podcast. „Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu”.

Citește și:
Anca Serea, dezvăluiri sincere despre viața de mamă a șase copii: „Foarte multă iubire'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people