Irina Rimes, noul antrenor de la Vocea României

Irina Rimes, noul antrenor de la Vocea României! Anunțul oficial a fost făcut aseară în timpul finalei emisiunii Românii au Talent.

Irina Rimes, noul antrenor de la Vocea României

Irina Rimes, noul antrenor de la Vocea României! Este anunțul care a surprins pe toată lumea aseară, în timpul finalei Românii au talent 2018.

„Ştiu că va fi greu', a zis Irina Rimes, imediat după anunţul făcut de Pavel Bartoş.

'Vocea României este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac, este ca un vis împlinit. Mi-am dorit de atâtea ori să strig în gura mare cât de importantă este emoţia, cât de important este mesajul, importanţa de a transmite ce cânţi. Aceasta este cheia către sufletul omului. Vocea este aceea care te atinge, care te face să tresari, indiferent că e o piesă veselă sau una tristă. Eu asta ştiu să fac, asta vreau să-i învăţ pe concurenţii din echipa mea sa facă. Sunt gata să mă implic 120% în tot ce va însemna progresul lor în acest show. Vreau să adun în echipa mea oameni talentaţi, care să fie deschişi să încerce şi ceva nou. Nou pentru ei, dar şi pentru noi. Va fi un sezon productiv, cu multă ambiţie şi determinare. Eu vin cu o tonă de entuziasm şi poftă de muncă şi vreau să o împărtăşesc cu toată lumea', spune Irina Rimes, citată de Libertatea.

Irina Rimes, noul antrenor de la Vocea României, a devenit cunoscută după ce, în 2012, a participat la show-ul Fabrica de Staruri', în Republica Moldova, unde a și ajuns în finală. Ulterior, ea a lansat piesa ,,Visele', care a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale și i-a adus, în 2016, un premiu pentru cel mai bun debut al anului. Pe lânga propriile piese, Irina Rimes, noul antrenor de la Vocea României, a mai compus și pentru alți artiști cunoscuți din industria muzicală din România. Antonia, Andra sau Inna sunt doar câteva artiste care au lansat piese semnate de Irina Rimes, noul antrenor de la Vocea României.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu… Irina Rimes (VIDEO)

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people