Irina Rimes a fost internată în spital după ce a suferit o hemoragie internă

Cântăreața Irina Rimes a ajuns la spital din cauza unei hemoragii interne.

Irina Rimes a fost internată în spital după ce a suferit o hemoragie internă

Cântăreața Irina Rimes a fost internată în spital după ce a suferit o hemoragie internă. Artista a ajuns încă de aseară în spital, iar astăzi Irina a transmis un mesaj pe contul său de Instagram. Ea a ținut să își ceară scuze pentru faptul că trebuie să își anuleze un concert pe care trebuia să îl aibă în Iași. În următoarele ore, Irina Rimes va fi supusă unei intervenții chirurgicale.

„Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine, care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că îmi pare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate, medicii nu mă lasă să plec acasă pentru că am hemoragie internă. Probabil în 2-3 ore intru în operație”, a spus Irina Rimes pe contul său de Instagram.

Colegul său de la Vocea României, Horia Brenciu, a ținut să transmită și el un mesaj pe contul său de Facebook. „Astăzi n-o să trec în revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci aș vrea să vă spun că prietena și colega mea Irina Rimes a intrat în operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred că va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos”, a spus Horia Brenciu.

Casa de discuri Global Records a trimis un comunicat de presă în vederea stării de sănătate a Irinei Rimes: „Perioada extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete. Artista este internată în spital din cauza unei probleme grave de sănătate și necesită recuperare medicală de urgență”, conform Libertatea.

Citește și:
Irina Rimes despre dezavantajele celebrității: „Irina omul este Irina artistul, nu există nicio delimitare între cele două persoane'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people