Ioana Grama a mărturisit că ea și soțul ei au decis să apeleze la terapia de cuplu

Ioana Grama a făcut declarații sincere despre problemele din căsnicia ei, mărturisind că ea și soțul ei au apelat la terapia de cuplu.

Ioana Grama a mărturisit că ea și soțul ei au decis să apeleze la terapia de cuplu

Ioana Grama a vorbit deschis momentele dificile pe care le întâmpină în relația ei. Ea le-a împărtășit urmăritorilor de pe rețelele de socializare faptul că a luat decizia împreună cu soțul ei, Alexandru Țăgurean, de a apela la terapia de cuplu. Cei doi au împreună și o fetiță, pe nume Ayana.

Ioana Grama a povestit pe Instagram că deja ea și soțul ei au mers împreună la două ședințe și a mărturisit că nu consideră că este o rușine să vorbească despre asta, normalizând astfel discursul despre mersul la terapie. „Am luat decizia de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună, nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap”, a povestit Ioana Grama pe Instagram, citată de spynews.ro.

Ioana Grama a dezvăluit că ea și partenerul ei au luat o pauză și că nu este vorba despre infidelitatea vreunuia dintre ei, considerând că în cele din urmă totul o să fie bine. „Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebrală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine. Dacă am luat o pauză nu înseamnă că nu ne mai vedem, nu înseamnă că trebuie să ne dăm în cap, să ne certăm, să ne urâm, mai ales că avem un copil împreună. Nu s-a înșelat nimeni, nu e vorba de nimic grav, nu s-a întâmplat nimic grav, e o perioadă grea, mai nasoală, nu mai merge”, a adăugat Ioana Grama, potrivit sursei menționate anterior.

Pe data de 24 august 2019, Ioana Grama și Alexandru Țăgurean s-au căsătorit civil, ceremonia având loc în Parcul Central din Cluj-Napoca. Naşii celor doi au fost Sînziana Iacob, o cunoscută bloggeriţă de fashion şi beauty, şi partenerul ei, Alexandru Iacob. În luna octombrie a anului 2019, Ioana Grama a devenit pentru prima dată mamă.

Citește și:
Andreea Bălan confirmă relația cu Tiberiu Argint după un an, din vacanța fabuloasă în Dubai

Foto: Instagram Ioana Grama

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people