Între Kate Middleton și Meghan Markle există rivalitate?

Sâmbăta trecută, Meghan Markle și Kate Middleton s-au bucurat de prima apariție împreună, fără Prințul Harry și Prințul William, la finala feminină de la Wimbledon. Întâlnirea de la eveniment le-a dat ocazia celor prezenți să observe interacțiunea dintre cele două ducese.

Între Kate Middleton și Meghan Markle există rivalitate?

Deși Meghan s-a adaptat foarte repede la titlul de Ducesă de Sussex, nu urmărește să fie în centrul atenției, iar între ea și Kate „nu există rivalitate, după spusele fotografului Mark Stewart. „Se poate observa cât de bine s-a adaptat Meghan acestui stil de viață, fiind, de asemenea, conștientă că Ducesa de Cambridge va deveni, într-o zi, regină' a adăugat acesta.

Un specialist în limbajul trupului a analizat comportamentul duceselor și a afirmat că Meghan îi căuta privirea lui Kate pentru anumite indicații. Având în vedere că Ducesa de Cambridge a trecut prin aceeași tranziție în urmă cu șapte ani, credem că este ghidul perfect pentru Meghan.
Lăsând la o parte etichetele și formalitățile, Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex s-au bucurat una de prezența celeilalte. Kate și Meghan au aplaudat jucătorii, au vorbit și au râs împreună, în timp ce au privit meciul din primul rând.

Prima apariție a lui Meghan și Kate împreună, în calitate de membre ale familiei regale, a fost în luna februarie a acestui an, la evenimentul Royal Foundation Forum, la care au fost prezenți, de asemenea, Prințul Harry și Prințul William. Totuși, prima apariție publică împreună a fost în ziua de Crăciun, în 2017, când au însoțit familia regală la biserică.

Sperăm ca, în viitor, să vedem mai multe apariții ale celor două ducese.

Citește și:
Ce spun experții în limbajul trupului despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Text: Denisa Coman
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people