Interviu: Penelope Cruz – un nou rol glam

Penélope Cruz are un nou rol glam, pentru ca din aceasta toamna ea a devenit ambasadoarea Lancome a clasicului parfum Trésor.

Interviu: Penelope Cruz – un nou rol glam

Dar cum arta cere sacrificii, pentru realizarea campaniei actrita spaniola si-a petrecut aniversarea celor 36 de ani in Paris, lucrind cu celebrul fotograf Mario Testino. ELLE iti dezvaluie impresiile Penélopei despre aceasta experienta si preferintele ei in materie de cosmetice, lectura si proiecte caritabile.

ELLE: Ce a reprezentat Lancôme pentru tine de-a lungul anilor?

Penélope Cruz: De cind eram foarte-foarte mica am indragit fotografia si filmele. Am fost mereu o persoana foarte vizuala si m-am minunat intotdeauna de sentimentele pe care ti le poate transmite o imagine. Fara cuvinte, fara explicatii. Cum o simpla imagine iti deschide alta lume si te poate face sa te simti intr-un fel anume. Am fost foarte impresionata de sedintele foto pe care Lancôme le-a facut cu Isabella Rossellini. Ea era la un moment dat imaginea parfumului Trésor si a liniei de make-up si de skincare. Pozele erau atit de elegante si eterice, dar in acelasi timp foarte reale si magice. Ca o fantezie ce iti da impresia ca ar putea deveni realitate pentru ca este mai mult legata de un sentiment.

ELLE: Astazi tu esti ambasadoare Lancôme. Cum te face sa te simti acest lucru?

P.C.: Lancôme are atit de multa credibilitate! Si este minunat sa lucrezi cu o echipa creativa care il include pe Mario Testino. De fapt, este prima oara cind lucram impreuna, dar sintem pe aceeasi lungime de unda ca si cum am fi colaborat timp de 20 de ani. Sper ca am reusit sa redam magia Lancôme, pentru ca acesta este elementul comun al campaniilor pe care le-au realizat de-a lungul anilor. Toate reclamele cu Ines Sastre, Kate Winslet sau Julia Roberts au avut acea magie.

ELLE: O cunosti pe Kate Winslet?

P.C.: Da, o cunosc pe Kate. Am fost nominalizate pentru acelasi premiu de doua ori. Asta inseamna ca am facut un circuit al decernarilor de premii impreuna. Am avut si acelasi publicist. Ne-am distrat impreuna. Imi place mult de ea.

ELLE: Ce reprezinta Lancôme pentru tine?

P.C.: Lancôme este un omagiu adus tuturor femeilor. Si se adreseaza unui numar amplu de tipuri de femei diferite. Iar felul in care ambasadoarele Lancôme au fost fotografiate de-a lungul anilor este un omagiu adus iubirii. Am simtit mereu ca sedintele foto au fost realizate cu multa dragoste, grija si respect fata de femeie.

ELLE: Care sint parfumurile tale favorite de la Lancôme?

P.C.: Am folosit foarte multe produse Lancôme, inclusiv parfumurile Trésor si Pôeme, si am avut perioade lungi in care le-am folosit pe amindoua. Aceste esente pastreaza multe amintiri pentru mine. Din punctul meu de vedere, Lancôme are cele mai bune parfumuri. Este un raspuns sincer, pentru ca le-am folosit foarte mult de-a lungul anilor.

ELLE: Pe parcursul carierei tale ai lucrat cu cei mai buni make-up artisti din domeniu. Ai adunat multe sfaturi de la ei?

P.C.: Ei bine, incerc sa invat… Si daca sint nevoita, pot sa ma descurc si singura. Dar inca nu pot spune ca sint foarte priceputa la machiaj.

ELLE: Daca cineva s-ar strecura in baia ta, ar gasi multe produse de infrumusetare?

P.C.: Da. Cred ca am prea multe produse! Totul incepe in aeroporturi. Petreci atit de mult timp acolo incit nu te poti abtine sa cumperi ceva din magazinele duty free. Inca o crema, inca ceva…

ELLE: Care sint produsele tale favorite Lancôme?

P.C.: Sint indragostita de rujurile lor hidratante, precum LAbsolu Rouge. Imi place si Mascara Hypnôse si crema Secret de Vie. Este atit de hidratanta!

ELLE: Cum iti alegi rolurile? Ce anume cauti?

P.C.: Diversitate. Nu vreau sa ma joc pe mine sau sa joc acelasi personaj de doua ori. Cind am sentimentul ca „trebuie sa fac asta' sau „vreau sa experimentez si sa inteleg acest personaj', il iau drept un semn.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people