Interviu Ashton Kutcher: „In viata reala nu sunt gelos”

In urma cu citiva ani, Ashton Kutcher era un actoras tinar, dornic de afirmare. Acum, este un sot de nota zece si un tata exemplar. Dupa cum a aflat reporterul ELLE USA, Andrew Goldman, Ashton este foarte daruit vietii de familie. Poate chiar un pic mai mult decit ar fi cazul!

Interviu Ashton Kutcher: „In viata reala nu sunt gelos”

Ai fost cumva in coma incepind cu 2003 si tocmai ti-ai revenit? Ei bine, am pentru tine niste vesti socante! Voi incepe cu Ashton Kutcher, pustiul slabanog din That ‘70s Show si Punk’d. Ei bine, Ashton s-a casatorit cu Demi Moore… da, acea Demi Moore! Si, da, sint foarte serios, dar nu, n-am de gind sa jur pe un teanc de Biblii. Bine, am sa jur pe viata mamei mele si pe Biblie, daca doar asa ma crezi! Si eu am crezut initial ca e praf in ochi, dar se pare ca cei doi sint foarte devotati unul altuia si kabbalei… Da, sint foarte sigur ca Bruce Willis n-a incercat sa-i smulga inima din piept lui Ashton si sa si-o indese pe git. Nu, Ashton nu si-a dedicat viata incercarilor repetate de a pune mina pe banii cistigati de Demi cu filmul G.I. Jane. De fapt, chiar l-ai putut vedea jucind alaturi de Cameron Diaz intr-o comedie intitulata "What Happens in Vegas" si in curand va ajunge pe marile ecrane comedia "No strings attached" in care joaca alaturi de Natalie Portman.

ELLE: Cum a fost cind ai facut-o prima data?

Ashton Kutcher: Aveam 15 ani. Eram in padure si a fost… oribil!

ELLE: De ce? Erai cumva cu o caprioara?

A.K.: Nu, era o fata pe care tocmai o intilnisem si cu care ma cuplase un amic de-al meu. Toata treaba a durat, sa zicem, vreo doua secunde! A fost foarte ciudat!

ELLE: Si aceasta prima oara a fost si ultima oara pentru voi doi, ca pereche?

A.K.: Nu, de fapt, doi ani mai tirziu am facut din nou sex doar pentru a-i dovedi ca prima mea „performanta“ a fost un accident si ca mi-am imbunatatit mult stilul.

ELLE: Daca, Doamne fereste, ai fi impuscat de un hot, te-ai transforma in fantoma si te-ai intoarce sa-ti vezi nevasta, cum i-ai da de stire ca ai revenit si ca esti in aceeasi incapere cu ea?

A.K.: Sint aproape convins ca si-ar da seama fara sa-i trimit eu vreun semnal neobisnuit. Adica n-ar trebui sa ridic o moneda pe tavan sau ceva de genul asta! Pur si simplu ar sti!

ELLE: Si ce melodie ar rula pe coloana sonora, in timp ce fantoma ta ar aborda-o? Aveti vreun cintec „al vostru“?

A.K.: E destul de stinjenitor pentru mine sa recunosc, dar da, avem o melodie „a noastra“. E Remix to Ignition, cintat de R. Kelly.

ELLE: Ai declarat ca, atunci cind ai intilnit-o prima data pe Demi, ati conversat cam jumatate de ora, fara sa-ti dai seama cine e…

A.K.: Asa e, n-am recunoscut-o!

ELLE: Ti-am pregatit un test fulger, ca sa vad daca esti la curent cu cariera ei. In ce serial a jucat rolul reporteritei Jackie Templeton?

A.K.: General Hospital.

ELLE: Corect! Urmatoarea intrebare: cum se numea filmul in care a jucat Demi si al carui scenariu era bazat pe o piesa scrisa de David Mamet?

A.K.: Uf, mai da-mi un indiciu, te rog!

ELLE: Piesa se numea Sexual Perversity in Chicago.

A.K.: Nu, nu-mi amintesc!

ELLE: Iar filmul – About Last Night.

A.K.: Si a jucat cu… Cum il cheama, ca si pe el l-am uitat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people