Însărcinată cu primul copil, Nicole Cherry dezvăluie ce nume a ales pentru fetița ei

Cântăreața Nicole Cherry va deveni peste câteva luni mamă pentru prima dată, iar recent a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița ei.

Însărcinată cu primul copil, Nicole Cherry dezvăluie ce nume a ales pentru fetița ei

Nicole Cherry a anunțat în luna iunie, odată cu lansarea piesei „Scrie-mi pe suflet”, că va deveni mamă, după o perioadă în care a ascuns sarcina și a dat naștere unor speculații în presă. Cântăreața, care este însărcinată în șase luni, și partenerul ei, Florin Popa, vor avea o fetiță. 

Nicole Cherry și Florin Popa apar pe coperta revistei Viva! de septembrie, ocazie cu care artista a făcut mai multe mărturisiri despre cum a decurs sarcina până acum. „La începutul sarcinii, am avut grețuri și eram mai obosită, atunci mi-a fost puțin mai greu. Însă, după primele luni, grețurile au dispărut complet. Nici pofte nu pot să zic că am avut prea multe, dar de când sunt însărcinată îmi place și mai mult să consum fructe și să mănânc sărat. La un moment dat, mi-a fost foarte poftă de suc de portocale. În schimb, nu prea pot să mănânc deloc dulce în perioada aceasta.”

Încă de când Nicole Cherry a dezvăluit sexul copilului, fanii artistei au fost curioși cu privire la numele pe care îl va purta fetița ei. Ei bine, acum vedeta a spus că ea și partenerul ei au ales numele fetiței care va veni pe lume în luna decembrie. „Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, a adăugat Nicole Cherry pentru revista Viva!.

Recent, Nicole Cherry a povestit că este extrem de norocoasă, neavând probleme de sănătate și reușind să ducă același stil de viață ca până acum. „Nu mi-este teamă să dansez. Mă simt foarte bine, medicul nu mi-a interzis absolut nimic. Mi-a zis să-mi trăiesc viața așa cum o făceam și înainte, bineînțeles cu mai multă grijă. Mă odihnesc când trebuie, dacă simt nevoia să stau jos, stau, mă hidratez și totul e corespunzător. Sunt o norocoasă, sunt una dintre mămicile care se bucură de o sarcină normală, fără niciun fel de problemă”, a declarat Nicole Cherry pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și:
Imagini de la cununia lui Carmen Grebenișan cu Alex Militaru. Cei doi au propus invitaților un dress code inedit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people