INNA vorbește despre relația cu Deliric: „Împărtășim iubirea pentru muzică”

INNA și Deliric formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, iar artista a făcut recent dezvăluiri despre relația lor.

INNA vorbește despre relația cu Deliric: „Împărtășim iubirea pentru muzică”

INNA și Deliric sunt într-o relație de ceva timp, iar cei doi au multe lucruri în comun. Recent, artista a făcut mărturisiri sincere despre viața de cuplu alături de partenerul ei.

INNA a vorbit într-un interviu pentru revista Unica despre viața ei personală, implicit și despre relația pe care o are cu Deliric. Artista a povestit că amândoi iubesc muzica și cu fiecare ocazie în care dispun de timp liber, preferă să plece în diferite escapade. „Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, a declarat INNA.

INNA a menționat că există în viața ei și momente în care se simte nesigură, însă reușește să păstreze un echilibru petrecând timp de calitate alături de persoanele dragi. „Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare”, a mai spus INNA pentru sursa citată.

În luna decembrie a anului trecut, INNA a făcut o serie de dezvăluiri despre relația lor și a mărturisit că se simte fericită alături de el. „Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregăteşte el este delicios! Găteşte mereu vegan şi mă surprinde de fiecare dată”, povestea artista la vremea respectivă într-un interviu pentru OK! Magazine.

Anunțul că INNA și Deliric formează un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea. În luna august a anului 2020, INNA a confirmat în exclusivitate pentru ELLE România că ea și Deliric sunt într-o relație. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!”, a spus artista. Înainte ca INNA să confirme relația, cei doi au mai fost surprinși împreună cu mai multe ocazii în București, exprimându-și afecțiunea în public, fără rețineri.

INNA formează un cuplu alături de Răzvan Eremia, care este cunoscut publicului larg drept Deliric. El este unul dintre cei mai admirați rapperi din România, owner al brandului PORC și al FACEM Records, casă de discuri independentă de rap.

Citește și:
Adela Popescu vorbește despre cum gestionează cei trei copii: „Mă îngrijorez mai puțin'

Foto Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people