INNA își donează ziua de naștere Hospice Casa Speranței

INNA împlinește astăzi vârsta de 34 de ani și a decis să își doneze ziua de naștere unei cauze umanitare pe care o susține de multă vreme.

INNA își donează ziua de naștere Hospice Casa Speranței

Astăzi INNA își serbează ziua de naștere, prilej cu care a decis să o doneze unei cauze pe care o susține de mai mult timp – Hospice Casa Speranței.

„Cu un mic gest, poți ajuta și tu și poți oferi speranță. De fiecare dată sunt alături de Hospice Casa Speranței și sper să fim tot mai mulți cei care să le fim aproape prin donații”, a spus INNA.

Astfel, INNA îi invită pe cei care vor să-i facă un cadou cu ocazia zilei de naștere să doneze în schimb pe contul său de Galantom, oferind astfel speranță și îngrijire gratuită pacienților HOSPICE.

„Anul 2020 a fost și este marcat de foarte multe schimbări. În acest an am hotărât că vreau să mă alătur din nou inițiativei „Dăruiește-ți ziua” și să sprijin cauza Fundației HOSPICE Casa Speranței, pentru că un lucru este sigur că nu se va schimba, grija cu care echipa se ocupă și se va ocupa de pacienții copii și adulți care suferă de o boală incurabilă. Cred că, oferind, devenim mai buni și astfel putem contribui măcar cu puțin pentru ca lumea în care trăim să fie mai frumoasă pentru cei care au cu adevărat nevoie. Donează pentru îngrijrea paliativă a copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă! Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești”, a transmis INNA pe contul ei Galantom.

Today is my birthday and I am super excited and grateful for all your love and messages!
I would like to ask you to…

Publicată de INNA pe Vineri, 16 octombrie 2020

Fundația HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip. Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 28 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 35.000 de copii și adulți cu boli incurabile, cât și familiilor acestora.

Citește și
Read my lips, noul clip spectaculos lansat de INNA

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people