Influencerii prezenți la ELLE New Media Awards iubesc FOREO

Produsele FOREO au luat prin surprindere întreaga lume de beauty și promit a revoluționa industria în continuare prin lansarea noului UFO mini, dispozitivul facial care promite un tratament facial la nivel de spa în doar 90 de secunde la tine acasă.

Influencerii prezenți la ELLE New Media Awards iubesc FOREO

În întreaga lume influenceri și celebrități folosesc produsele FOREO, fie că sunt periile de curățare LUNA sau noile măști inteligente UFO.

În România, influencerii și bloggerii de beauty au testat produsele FOREO și pur și simplu sunt înnebuniți de rezultatele minunate.

Printre influencerii prezenți la ELLE New Media Awards și care iubesc produsele FOREO se numără câștigătorii: Alina Ceușan, Ioana Grama, Andreea Balaban, dar și Carmen Grebenișan, Diana Dumitrescu, Ioana Chisiu.

În cadrul evenimentului invitații au luat parte la o activare specială UFO în cadrul căreia și-au realizat gif-uri 360.

Alina Ceușan

via GIPHY

Carmen Grebenișan

via GIPHY

Diana Dumitrescu

via GIPHY

Diana Dumitrescu ne spune: Am început să folosesc peria de curățare a tenului LUNA mini 2 și pur și simplu am tenul mult mai curat. Acum, după lansarea măștilor UFO, mă bucur că nu mai trebuie să merg la tratamente faciale complicate la salon și pot să îmi fac la mine acasă un tratament facial rapid cu măștile inteligente activate UFO. Iubesc produsele FOREO.'

Dana Rogoz

via GIPHY

Roxana Voloseniuc (ELLE)

via GIPHY

Ioana Ulmeanu și Domnica Mărgescu (ELLE)

via GIPHY

Andreea Bălan

via GIPHY

Maurice Munteanu și Cristina Crăciun (ELLE)

via GIPHY

Alex Vang

via GIPHY

Ioana Chisiu

via GIPHY

Sorina Fredholm

via GIPHY

Alexander White

via GIPHY

Alexandra Ungureanu

via GIPHY

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people