Încă un bebeluș regal! Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, Prințesa de Monaco, a născut un băiețel

Charlotte Casiraghi, nepoata celebrei Grace Kelly și fiica Prințesei Caroline de Hanovra din Monaco, a născut un băiețel.

Încă un bebeluș regal! Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, Prințesa de Monaco, a născut un băiețel

Charlotte Casiraghi, nepoata celebrei Grace Kelly și fiica Prințesei Caroline de Hanovra din Monaco, s-a logodit în luna martie a acestui an cu Dimitri Rassam, un cunoscut producător de film, și acum au devenit părinți.

Potrivit revistei People, Charlotte Casiraghi a născut un băiețel marți dimineață la spitalul Princess Grace, spital care poartă numele bunicii sale, celebra actriță Grace Kelly.

Casiraghi mai are un băiețel în vârstă de 4 ani, Raphaël, din relația anterioară cu actorul de stand-up comedy Gad Elmaleh. Rassam, care este fiul cunoscutei actrițe franceze Carole Bouquet, are o fiică de 7 ani, din căsătoria eșuată cu modelul Masha Novoselova.

Raphaël, fiul lui Casiraghi, nu se numără printre cei eligibili la tron din cauza faptului că mama lui și Elmaleh nu au fost căsătoriți. Copilul pe care Charlotte și Dimitri îl au va face parte din linia de succesiune la tron numai dacă cei doi se vor căsători.

Charlotte și Dimitri și-au început relația în urmă cu aproximativ doi ani, iar la balul de caritate Rose Ball din Monaco care a avut loc în luna martie, aceștia și-au făcut apariția în calitate de cuplu logodit.

Charlotte Casiraghi, în vârstă de 32 de ani, este a 11-a în linie succesorală pentru tronul din Monaco. Dimitri Rassam, logodnicul său, în vârstă de 36 de ani, este un producător de film francez. Cei doi plănuiesc să se căsătorească în curând.

Citește și:
Această prințesă de 19 ani a fost exclusă din linia de succesiune la tronul Angliei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people