Încă o dovadă că relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck este mai serioasă decât ne așteptam

Jennifer Lopez a fost surprinsă vizitând mai multe școli din Los Angeles.

Încă o dovadă că relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck este mai serioasă decât ne așteptam

Deși nici Ben Affleck și nici Jennifer Lopez nu au confirmat în mod oficial relația, se pare că legătura dintre cei doi este din ce în ce mai puternică. Recent, artista a fost suprinsă în timp ce vizita mai multe școli din Los Angeles. Momentan, Max și Emme, cei doi copii pe care J.Lo îi are din căsnicia cu Mark Anthony, merg la o școală din Miami. Însă, cum relația sa cu Ben pare să evolueze, cântăreața ar putea lua în calcul decizia de a-i aduce pe cei doi gemeni în Los Angeles, unde locuiește actorul.

„Trebuie să se asigure că se gândește la copiii ei. Ei sunt prioritatea ei”, a declarat o sursă pentru Page Six.

De asemenea, și pentru Affleck este extrem de importantă relația pe care o are cu cei trei copii ai săi, acesta fiind surprins în weekend alături de fiica sa, Seraphina, în vârstă de 12 ani, și de Samuel, în vârstă de nouă ani.

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au petrecut destul de mult timp împreună în ultima vreme, aceștia fiind văzuți atât în Los Angeles, cât și în Montana, unde Affleck deține un chalet de schi, într-un complex luxos în care mai au proprietăți și alte celebrități precum Bill Gates și Justin Timberlake. În plus, în urmă cu o săptămână, cei doi au fost surprinși de paparazzi relaxându-se pe terasa unei case închiriate din Miami. 

O sursă apropiată a declarat pentru People că Lopez  „își dorește să petreacă cât mai mult timp cu putință cu Ben, să vadă încotro merg lucrurile.' Sursa respectivă din anturajul artistei afirmase anterior și că Lopez „s-a simțit foarte bine cu Ben, este fericită cu el și se bucură de timpul petrecut împreună”.

„Cei doi au o legătură puternică. Totul a fost rapid și intens, dar Jennifer este fericită”, a concluzionat sursa.

Citește și:
Cum arată fabuloasa vilă în care Jennifer Lopez și Ben Affleck își retrăiesc povestea de dragoste

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people