În plin conflict cu Măruță, Alex Velea face declarații neașteptate despre Andra

Aflat în plin conflict cu Măruță, Alex Velea face declarații neașteptate despre Andra, soția prezentatorului TV. Iată ce a avut de spus.

În plin conflict cu Măruță, Alex Velea face declarații neașteptate despre Andra

Alex Velea este în conflict cu Măruță, după ce s-a declarat în mai multe rânduri extrem de nemulțumit pentru felul în care acesta încearcă în repetate ocazii să afle detalii picante despre cântăreț și despre partenera sa de viață, Antonia, de la invitații din celebra emisiune de la ProTV pe care o găzduiește de mulți ani.

Acest conflict cu Măruță a izbucnit atunci când atât Velea, cât și Antonia, i-au reproșat prezentatorului TV că încearcă cu orice preț să îi denigreze în direct la TV, întrebându-și invitații ce părere au despre familia pe care o formează. De-a lungul timpului cei doi i-au reproșat lui Măruță că practicile sale sunt în mod intenționat malițioase și conduc la speculații și bârfe, iar Cătălin Măruță a avut, la un moment dat, și o tentativă de scuze. Acestea, însă, nu l-au convins pe Alex Velea, care susține în continuare că e prea târziu pentru scuze, după ce răul a fost deja făcut.

Însă acest conflict cu Măruță nu l-a împiedicat pe Alex Velea să aibă doar cuvinte de laudă la adresa Andrei, soția prezentatorului. Cântărețul a avut doar vorbe bune la adresa colegei sale de industrie, pe care a arătat că o prețuiește, într-un interviu acordat publicației fanatik.ro.

Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot. Știu că Mihai ar fi vrut, el mă place, îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie”, a spus Alex Velea, care crede că nu este posibil să mai aibă curând vreo colaborare cu Andra tocmai datorită acestui conflict cu Măruță, deși tatăl artistei, susține el, și-ar dori acest lucru.

Velea a arătat și că știe exact motivul pentru care s-a ajuns la acest conflict cu Măruță: „pentru rating a făcut tot ce a făcut. A vrut să le arate șefilor lui că mai poate face rating, de aceea a invitat în emisiune oameni care să vorbească despre mine. Și, chiar dacă noi ne știm din 2005, din 2006, ceea ce a făcut este un lucru care nu se face. A atacat-o pe nevastă-mea, iar acest lucru nu se face. Dar eu nu m-am născut la 8 ani, ca Măruță! Am șapte înainte, de acasă”.

Citește și:
Matei Stratan face primele declarații despre presupusa relație cu Andreea Raicu

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people