Imaginile oficiale de la botezul lui Archie Harrison, fiul Ducilor de Sussex

Archie Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și Prințul Harry, a fost botezat azi în cadrul unei ceremonii private ce a avut loc la Castelul Windsor.

Imaginile oficiale de la botezul lui Archie Harrison, fiul Ducilor de Sussex

Primele imagini oficiale de la botezul lui Archie Mountbatten-Windsor, fiul lui Meghan Markle și Prințul Harry, au fost date publicității pe contul de Instagram al cuplului regal.

Imaginile în care se poate vedea pentru prima dată chipul lui Archie au fost realizate de fotograful Chris Allerton, același care a făcut și fotografiile oficiale de la nunta Ducilor de Sussex.

În prima imagine, apar cei doi părinți, alături de bebeluș. Sunt încojurați de Prințul Charles, Camilla Parker, Prințul William, Kate Middleton, Dora Ragland – mama lui Meghan, Lady Jane Fellowes și Lady Sarah McCorquodale – surorile Prințesei Diana.

Din imagine lipsesc Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, care nu au participat la ceremonie, având alte angajamente.

Cea de-a doua imagine, alb-negru, îi arată doar pe Harry și Meghan alături de Archie.

Imaginile postate pe Instagram au fost însoțite și de următoru text: 'Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de bucuroși să împărtășească fericirea acestei zile și ar dori să mulțumească tuturor fanilor din lume pentru interesul arătat încă de la nașterea fiului lor. Aceștia se simt onorați că la acest eveniment special au avut alături familia și pe nașii lui Archie'.

Slujba de sâmbătă a urmat tradiția regală, Archie fiind îmbrăcat în replica rochiței Honiton purtată, la rândul lor, de verișorii săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Replica a fost creată pentru a înlocui piesa vestimentară comandată de Regina Victoria pentru botezul fiicei sale, Prințesa Victoria, în 1841. Pentru că a fost purtată de 62 de bebeluși regali, pe parcursul a 163 de ani, rochia originală era prea fragilă pentru a mai fi folosită, așa că Regina Elizaeta a II-a a comandat o copie.

La botezul lui Archie au participat mai puțin de 25 de persoane, evenimentul având loc în capela privată a Castelului Windsor. Numele nașilor fiului lui Meghan și Harry nu a fost făcut public.

Citește și:
Prințul Harry vorbește despre dorința sa de a fi un model de urmat pentru fiul său, Archie

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people