Imaginile momentului! Ben Affleck, fotografiat în timp ce caută inel de logodnă

Ben Affleck a fost văzut uitându-se la inele de logodnă într-un magazin Tiffany’s din California.

Imaginile momentului! Ben Affleck, fotografiat în timp ce caută inel de logodnă

Ben Affleck și Jennifer Lopez se logodesc din nou? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun fanii cuplului, după ce actorul american a fost surprins uitându-se la inele de logodnă la Tiffany’s.

După cum arată fotografiile, Ben Affleck nu a mers singur în prospecție, ci însoțit de mama lui, Sam, și de fiul lui, Samuel. Cercetarea pare să fi fost una serioasă, pentru că atât Affleck, cât și Sam, au luat notițe.

Prima dată când Affleck a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez a fost în noiembrie 2002, când actorul i-a pus pe deget un inel cu diamant roz de 6,1 carate de la Harry Winston, despre care se spune că ar valora în prezent 2,5 milioane de dolari, deși ar fi costat mai puțin de jumătate din această sumă. Diamantele roz, potrivit experților, se pot dovedi investiție foarte bună, pentru că sunt mai rare și mai scumpe, deci e clar că Affleck va face și de data aceasta o alegere excelentă.

Affleck și Lopez au amânat, însă, nunta lor programată pentru 2003, pe motiv că presiunea mediatică era prea mare. În 2004, cei doi au decis să se despartă.

Din aprilie, de când și-au reluat relația, Bennifer 2.0 sunt de nedespărțit. Cei doi par să petreacă din ce în ce mai mult timp și cu copiii, cinând frecvent în familie. Ba chiar se zvonește că Lopez le-ar fi făcut cadou fiicelor lui Ben din căsătoria anterioară cu Garner mai multe bijuterii. În plus, actorul a fost în vizită și la mama lui Lopez.

JLo a confirmat oficial relația abia în iulie, cu ocazia împlinirii a 52 de ani. Cântăreața, actrița și antreprenoarea de succes a postat câteva filmulețe și imagini de pe iahtul pe care își petrecea vacanța, în Saint-Tropez, anunțând, totodată, cu această ocazie, că și-a reluat, după mai bine de 17 ani, relația cu Affleck.

Citește și:

Alex Velea și Antonia, primele declarații după logodnă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people