Imagini rare cu cei șase copii ai Madonnei

Madonna și-a petrecut Ziua Recunoștinței alături de cei șase copii ai săi și a declarat că este extrem de recunoscătoare pentru familia sa.

Imagini rare cu cei șase copii ai Madonnei

Cu ocazia Zilei Recunoștinței, care a avut loc săptămâna trecută, Madonna a postat pe contul său de Instagram un clip video cu cei șase copii ai săi.Un suvenir frumos… Mulțumesc” a fost mesajul care a însoțit imaginile în care artista se afla alături de Lourdes, 24 de ani, Rocco, 20 de ani, David, 15 ani, Mercy,14 ani, și de gemenele Estere și Stella, în vârstă de 8 ani.

De asemenea, joi, Madonna și-a mai surprins fanii cu o postare, în care le arăta cum își petrece Ziua Recunoștinței. „Atât de multe lucruri pentru a fi recunoscătoare. Astăzi și în fiecare zi. Să începem cu un dans”, a scris cântăreața. Familia artistei pare că s-a distrat copios, cântând la chitară și prezentându-și ținutele elegante.

În 2017, într-un interviu acordat publicației People, Madonna a vorbit despre adopția gemenelor Estere și Stella, mărturisind că le-a iubit din prima clipă în care le-a văzut.

„E inexplicabil. E ca și când te întrebi de ce te îndrăgostești de anumite persoane. Te uiți în ochii lor, le simți sufletul, te simți mișcat de către de ei”.

Artista a mai declarat și că, în trecut, s-a gândit de multe ori la adopție. „Uneori închideam ochii și mă gândeam. De ce nu e bucătăria mea plină de copii care dansează? Sunt atât de mulți copii care au nevoie de o casă. Așa că m-am gândit… Ce mai aștept? Pur și simplu trebuie să o fac”.

Legenda muzicii pop a vorbit la acel moment și despre cum gemenele au fost acceptate în familia sa de către ceilalți copii. „A fost un sentiment de ‘oh, acum trebuie să te împărțim cu mai multe persoane», dar nu a fost gelozie, ci mai degrabă un proces de adaptare. În cele din urmă toată lumea a avut o atitudine încurajatoare. Lola mi-a spus: ‘Mamă, dacă asta este ceea ce îți dorești și ceea ce o să te facă fericită, haide să o facem'”, a declarat Madonna.

Citește și:
Iris, fiica lui Jude Law, lucrează ca model și se bucură de faimă pe Internet

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people