Imagini nemaivăzute până acum cu Freddie Mercury și trupa Queen

Brian May, chitaristul trupei Queen, a dat publicității mai multe imagini fascinante care prezintă detalii din viața fascinantă a uneia dintre cele mai cunoscute trupe rock din toate timpurile.

Imagini nemaivăzute până acum cu Freddie Mercury și trupa Queen

Brian May, chitaristul trupei Queen, a fost cel care, de-a lungul anilor, a documentat prin imagini cariera și cele mai importante, dar și inedite momente din existențe trupei Queen și acum a decis să arate lumii întregi imaginile pe care le-a surprins cu aparatul său de fotografiat.

 

În imaginile nemaivăzute până acum apar solistul Freddie Mercury, chitaristul Brian May, basistul John Deacon și toboșarul Roger Taylor în ipostaze inedite, vesele, amuzante.

Brian May este cel care a realizat și imaginile de pe platourile de filmare ale peliculei biografice „Bohemian Rhapsody”, care documentează cariera trupei până la iconicul concert din 1985 din cadrul evenimentului Live Aid.

Filmul care îl are pe Rami Malek în rolul celebrului Freddie Mercury va apărea și în cinematografele din România la începutul lunii noiembrie.

Toate imaginile realizate de Brian May se regăsesc în cea de-a doua ediție a cărții sale, Queen in 3-D, care va fi publicată în curând.

„Din fericire prima ediție a cărții Queen in 3-D s-a epuizat de pe rafturi, așa că noua ediție ne-a oferit șasa de a include câteva imagini 3-D făcute în timpul filmărilor la pelicula Bohemian Rhapsody„, a declarat May.

Citește și:
Cele mai așteptate filme ale toamnei 2018

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people