Imagini INEDITE de la filmările peliculei The Batman! Colin Farrell este greu de recunoscut

Filmările la pelicula The Batman au fost reluate după ce producția fusese întreruptă din cauza apariției mai multor cazuri de infectări cu coronavirus în rândul echipei.

La începutul lunii septembrie a devenit public faptul că actorul Robert Pattinson a fost depistat pozitiv cu coronavirus, lucru care a dus la oprirea filmărilor pentru producția The Batman, la doar câteva zile după ce tocmai se reluaseră. Robert Pattinson interpretează rolul principal în acest film, iar alături de el mai joacă Colin Farrell, Paul Dano, iar Zoe Kravitz o va pune în scenă pe Catwoman.

După ce a trecut peste momentele dificile, Robert Pattinson și întreaga echipă au revenit pe platourile de filmare, de această dată în Liverpool, Marea Britanie.

Robert Pattinson a fost fotografiat în timp ce filma câteva scene alături de Zoe Kravitz (Catwoman/Selina Kyle), John Turturro (Carmine Falcone), dar și Colin Farrell, care este greu de recunoscut în rolul lui Oswald Cobblepot/Pinguinul.

Transformarea lui Colin Farrell, în vârstă de 44 de ani, în Oswald Cobblepot/Pinguinul i-a surprins pe fani încă de la apariția primului trailer al peliculei. El poate fi văzut purtând câteva proteze în zona feței și nu numai, operă a artistului Mike Marino. Costumul și machiajul îi schimbă aproape cu totul înfățișarea – nasul lui Colin Farrell e mult mai proeminent, fruntea sa a fost lărgită, iar corpul său pare mult mai vânjos.

The Penguin rămâne cu siguranță unul dintre cei mai cunoscuți inamici ai lui Batman, fiind până acum adus la viață pe ecrane în 1992 de Danny DeVito, acum în vârstă de 75 de ani, alături de Michael Keaton în rolul principal.

Filmul The Batman este programat a apărea în cinematografe pe 4 martie 2022, deși inițial fusese programat în 2021, lucru cauzat de întreruperea filmărilor din cauza pandemiei de COVID-19.

În octombrie 2019, Robert Pattinson a făcut câteva declarații pentru Esquire despre noul film în care va juca. „Este nebunesc. Nici nu îmi puteam imagina că proiectul se va concretiza. Chiar nu înțeleg cum de am primit rolul.”

Citește și:
Madonna are un look nou și este greu de recunoscut

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people