Imagini inedite cu Rihanna alături de părinții ei

După ce a participat la nunta prietenei sale, Sonita Alexander, în Barbados, Rihanna s-a bucurat de timpul petrecut alături de părinții ei, Monica Baithwaite și Ronald Fenty.

Imagini inedite cu Rihanna alături de părinții ei

Rihanna are un trecut destul de tumultuos în ceea ce privește relația cu tatăl ei, Ronald Fenty, despre care a vorbit într-un interviu cu Oprah Winfrey. Artista a afirmat că împăcarea cu tatăl ei a ajutat-o să conștientizeze mai bine multe lucruri și i-a dat puterea să-l ierte pe Chris Brown.

„Am fost atât de supărată pe el. Am fost martora multor evenimente atunci când eram copil'. Deși, la acea vreme, tatăl ei era iubitor și protector, Rihanna nu putea trece peste faptul că acesta era violent cu mama ei. Cu toate acestea, în timp, și-a dat seama că Ronald este „unul dintre cei mai buni tați din lume' și a jucat un rol foarte important în a o învăța „tot ceea ce știe'.

home.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna a postat pe contul de Instagram două fotografii, una împreună cu părinții ei, având descrierea `home`, iar cealaltă cu tatăl ei, alături de care a adăugat emoji-ul tată-fiică și o inimioară. Fanii i-au lăsat mii de comentarii artistei, în care îi transmit că seamănă foarte mult cu tatăl ei sau că este „mix-ul perfect între părinții ei'.

https://www.instagram.com/p/BnAtjobjC3I/?taken-by=badgalriri

Cu această ocazie, ne întrebăm dacă vom afla mai multe detalii despre familia artistei în documentarul regizat de Peter Berg, acesta descriindu-l ca fiind „o privire fără filtru în viața Rihannei și cum a ajuns să devină un icon global'. Peter Berg a adăugat că documentarul va avea premiera, cel mai probabil, în toamna aceasta. Încă din anul 2016, Berg a dezvăluit că lucrează la un documentar despre viața Rihannei, inspirat din filmul lui Bob Dylan `Dont Look Back`, din 1967.

Până atunci, ne bucurăm că Rihanna este fericită și înconjurată de oamenii dragi ei.

Citește și:
Rihanna renunță la muzică pentru un premiu Oscar?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people