Imagini din copilaria Printesei Diana publicate intr-o noua carte

Anul acesta se comemoreaza 20 de ani de la moartea Printesei Diana, iar acum, pe langa documentare, apar si noi carti ilustrate cu fotografii din copilaria acesteia.

Printesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate personalitati, insa acest lucru probabil il stiai deja, mai ales ca si acum se vorbeste despre imaginile memorabile si aparitiile spectaculoase ale acesteia.

Putini stiu insa ca aceasta are o multime de fotografii si din copilarie, unde aceasta poza mai ales alaturi de familia sa, demonstrand cat de apropiata era de aceasta. Iti poti da seama cu usurinta ca este intr-adevar Printesa Diana din postura timida pe care o folosea de fiecare data. Aceasta se pare ca incerca sa stea intr-un unghi care ar fi avantajat-o mai bine.

Toate imaginile au fost publicate in „Remembering Diana: A Life in Photographs”, o carte ce povesteste viata Dianei inainte de a deveni printesa, iar aici le poti vedea si pe cele doua surori si fratele acesteia. Totodata, in cazul in care nu stiai, Diana s-a nascut intr-o familie cu legaturi regale, cele doua bunici ale sale fiind doamne de onoare.

Citeste si:
Printesa Diana: icon de feminitate, eleganta & stil (GALERIE FOTO)

Cartea va fi lansata in SUA acelasi timp cu documentarul controversat in care sunt folosite intregistrari private „Diana: In Her Own Words” din viata Printesei.

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people