Imagini de colecție cu Madonna alături de cei 6 copii ai săi, în Malawi

Madonna s-a întors luni, în țara sa de suflet, Malawi, pentru a vizita alături de cei 6 copii ai săi Centrul de Chirurgie Pediatrică și Terapie Intensivă Mercy James.

Imagini de colecție cu Madonna alături de cei 6 copii ai săi, în Malawi

Spitalul de copii este numit astfel după numele uneia dintre fiicele adoptate de Madonna din țara sud-africană, fetiță pe nume Mercy, în vârstă de 12 ani.

Starul muzicii pop a postat o fotografie pe Instagram cu cei 6 copii ai săi în fața unei picturi murale în holul Spitalului de Pediatrie din Blantyre, Malawi. Aceasta numea copacul din spatele lor ca fiind copacul vieții, în descrierea fotografiei amintind faptul că, în viață, nimic nu este posbil fără dragoste și a menționat că spitalul împlinește un an de la deschidere.

„Tree of Life…..🌴 Mercy James Pediatric Hospital! 🏥 One Year Later!

Cântăreața în vârstă de 59 de ani a mai postat o altă fotografie, de această dată în halat și având părul acoperit, alături de doctorul spitalului și o asistentă, scriind: în halatul meu la Centrul Mercy James, alături de eroul meu Dr. Borgstein #salvând 1,639 de pacienți anul acesta.'

https://www.instagram.com/p/BlS6hkyAbLM/?taken-by=madonna

Vedeta și-a arătat compasiunea pentru pacienți, dar și pentru familiile acestora: „o minune la Mercy James! Gemenii siamezi au fost separați cu succes!', a scris ea într-o altă postare a unei fotografii în care îmbrățișează o mamă aflată lângă patul bebelușilor.

https://www.instagram.com/p/BlTV80mgKSr/?taken-by=madonna

Malawi este locul de suflet al Madonnei, datorită celor 4 copii adoptați: Mercy James și David Banda, ambii în vârstă de 12 ani și gemenii Esther și Stella. De asemenea, cântăreața este recunoscută și pentru implicarea sa în ajutorarea copiilor nevoiași.

În aceeași zi, starul pop a invitat oamenii din Africa la un prânz în spital, unde toți copiii ei (cu excepția lui Lourdes) au participat la diferite activități: Rocco a făcut o pictură murală într-o secție de recuperare, David a dansat alături de o trupă de dansatori de la o școală de orfani, iar Mercy a ținut un discurs.

https://www.instagram.com/p/BlTfoYygTNU/?taken-by=madonna

La conferința de presă din cadrul spitalului, vedeta a anunțat că are și alte proiecte de viitor pentru Malawi, printre care se numără construirea a 4 școli.

Citește și:
De ce s-a terminat relația dintre Tupac Shakur și Madonna

Text: Andreea Burghelea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people