Imaginea cu Gina Pistol alăptându-și fiica a emoționat fanii

Imaginea cu Gina Pistol alăptându-și fetița, pe Josephine Ana Maria, este una dintre puținele postate de proaspăta mamă cu fiica ei.

Imaginea cu Gina Pistol alăptându-și fiica a emoționat fanii

Imaginea cu Gina Pistol alăptându-și fiica, pe Josephine Ana Maria, în vârstă de doar câteva luni, este cea mai intimă dintre cele postate de vedeta TV până acum. Aceasta a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Smiley în luna martie, iar de atunci a fost, tipic, discretă în legătură cu experiența. Atât Gina Pistol, cât și Smiley nu au vorbit mult despre relația lor pe parcursul acesteia, și și-au oficializat relația în fața publicului de-abia anul trecut, când speculațiile despre sarcina Ginei Pistol ajunseseră să domine în presă.

Acum, imaginea cu Gina Pistol alăptându-și fiica e doar o privire sumară în universul pe care cei doi îl împart cu micuța Josephine. Prezentatoarea TV în vârstă de 40 de ani a mai postat, de-a lungul ultimelor luni, diverse imagini cu fiica ei, dar având grijă ca fetiței să nu i se vadă niciodată fața. Și chiar dacă cei doi părinți au mai împărtășit detalii despre primele experiențe cu aceasta, au ținut mereu să respecte intimitatea acesteia.

Imaginea cu Gina Pistol postată chiar de ea pe Instagram Stories a fost însoțită și de un text explicativ prin intermediul căruia vedeta descria situația: mai exact, faptul că Josephine a adormit la sân. „De oră stăm așa. Aș vrea să: mănânc, beau apă, merg la baie, să îmi îndrept spatele, să îl las pe Gosha afară. Dar mai stau puțin nemișcată pentru că tare-i bine”.

Fotografia apare cu puțin timp înainte ca Gina Pistol și Smiley să își boteze fiica: „Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a spus prezentatoarea TV despre eveniment.

Citește și:
Jucătoarea de tenis Caroline Wozniacki a devenit mamă pentru prima dată

Foto: arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people