Imagine RARĂ cu cei trei băieți ai lui Sharon Stone

Sharon Stone nu obișnuiește să împărtășească cu fanii imagini cu familia ei, însă face și excepții.

Imagine RARĂ cu cei trei băieți ai lui Sharon Stone

Sharon Stone și-a impresionat fanii care o urmăresc pe Instagram cu o imagine în care apare alături de cei trei băieți ai ei.

Actrița în vârstă de 62 de ani a postat o fotografie realizată cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Laird, care a împlinit 13 ani. Alături de ea și Laird, în imagine mai apar și ceilalți doi băieți ai ei, Roan, în vârstă de 20 de ani, și Quinn, 14 ani.

„Happy Sons Day! Vă iubesc atât de mult!”, a scris actrița în descrierea imaginii, iar fanii au felicitat-o în număr impresionant pentru familia frumoasă pe care o are.

 

View this post on Instagram

 

Happy Sons Day! Love you So much!!!!

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Sharon Stone, pe care o poți vedea acum în serialul Ratched difuzat de Netflix, a vorbit în 2018 într-un interviu acordat People despre relația apropiată pe care o are cu băieții ei. „Sunt la o vârstă minunată când nu mai este nevoie să avem o bonă care să locuiască cu noi. Mă pot trezi sâmbăta și cobor și ei se joacă și ne petrecem timpul împreună. Înotam, jucăm baschet, ne uităm la filme. Avem o dinamică extraordinară în familie”.

În 2017, Sharon Stone a primit premiul Mama anului, din partea Associates For Breast and Prostate Cancer Studies (ABCs), chiar din mâinile celor trei fii adoptați ai săi. Copiii acesteia au urcat pe scenă pentru a înmâna mamei lor mărețul premiu, fiecare spunând câteva cuvinte scrise chiar de ei.

„Mama mea merită acest premiu. Te iubesc mama.”, a declarat fiul mijlociu, în timp ce mezinul a adăugat: „Mama noastră este iubitoare, grijulie și o persoană minunată.” Fiul cel mare, Roan, a dezvăluit tuturor cel mai bun sfat primit de la mama lui. „Mereu să tratezi oamenii așa cum ai vrea să fii tu tratat și să faci mereu o bună impresie”.

Sharon Stone a dezvăluit în trecut că, din cauza unei condiții autoimune, a fost imposibil ca ea să ducă o sarcină la bun sfârșit și a suferit mai multe avorturi spontane. Ea a decis în 2000, alături de soțul ei de la acea vreme, Phil Bronstein, să îl adopte pe Roan. După ce a divorțat în 2004, actrița i-a adoptat și pe Laird Vonne în 2005 și Quinn Kelly în 2006.

Citește și:
Sharon Stone vorbește despre cum s-a pregătit pentru rolul din Basic Instinct și un episod de hărțuire sexuală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people