Imagine inedită cu Gigi Hadid alături de Zayn Malik

Gigi Hadid a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Zayn Malik, prima cu ei împreună din ultimele 3 luni, de când și-a anunțat oficial sarcina.

Imagine inedită cu Gigi Hadid alături de Zayn Malik

Fotografia cu Zayn Malik și Gigi Hadid sărutându-se face cu siguranță ocolul Internetului zilele acestea, totul spre deliciul fanilor care așteptau de mult timp un cadru cu cei doi după ce aceștia au anunțat că vor deveni părinți.

 

View this post on Instagram

 

baby daddy ☺️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

La finalul lunii aprilie, imediat după aniversarea de 25 de ani a lui Gigi, o sursă a declarat pentru ET că aceasta ar fi fost însărcinată deja în luna a cincea cu cântărețul Zayn Malik. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape cinci ani, presărată însă cu momente de instabilitate din cauza programului încărcat al amândurora.

Zvonurile au fost confirmate de Gigi la scurt timp după, iar luna trecută am aflat și că celebrul cuplu așteaptă o fetiță.

„Gigi se bucură de ultimele luni de sarcină și cu toții știm că va fi cea mai bună mamă”, a confirmat o sursă apropiată pentru ET. „Nu a postat prea multe fiindcă știe că nu e un moment potrivit, sunt probleme mai importante acum în lume precum mișcarea BLM sau coronavirusul, iar ea simte că e mai bine să își folosească platforma în sensul ăsta deocamdată”.

Modelul a susținut același lucru și în timpul unui live pe Instagram în care le-a răspuns întrebărilor fanilor despre sarcină, mărturisind că a strâns multe fotografii în această perioadă pe care le-a împărtășit constant cu cei dragi.

În același live, Gigi a reacționat și la comentariile legate de modul în care și-ar fi „ascuns” sarcina: „Toată lumea a fost ceva de genul ‘Oh, nu prea arătai deloc însărcinată în salopeta din live-ul trecut’. Iar asta e pentru că așa (din față), nimic nu pare schimbat, dar așa…”, a spus ea înainte să se intoarcă spre cameră din profil, arătându-și burtica pentru a pune capăt oricăror îndoieli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid Source™️ (@slaygigih) on

Totuși, ea nu a considerat că ar fi nevoie să publice întregul proces chiar acum – „Sunt însărcinată în timpul unei pandemii”, a glumit ea – asigurându-și urmăritorii că vor afla totul la momentul potrivit. „Pentru moment prefer să țin această minunată experiență în familie”, a mai scris ea pe Twitter.

Citește și:
Gigi Hadid dezvăluie cum a reușit să își ascundă sarcina timp de șase luni

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people