Imagine adorabilă cu Cristiano Ronaldo și cei 4 copii ai săi

Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo se mândrește cu cei 4 copii ai săi și vrea să arate acest lucru lumii întregi.

Imagine adorabilă cu Cristiano Ronaldo și cei 4 copii ai săi

Cristiano Ronaldo a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram o imagine în care apare alături de cei 4 copii ai săi și iubita lui, Georgina Rodriguez.

În imaginea postată pe Instagram, fotbalistul în vârstă de 33 de ani îi are alături pe Cristiano Jr., în vârstă de 8 ani, gemenii Eva și Mateo care au împlinit 1 an și Alana, fiica de 9 luni pe care o are din relația cu Georgina Rodriguez.

La famiglia bianconera!', a scris fotbalistul în descrierea fotografiei, ceea ce se traduce prin Familia Juventus!'. Imaginea este astfel un omagiu adus de Ronaldo noii sale echipe de fotbal, Juventus. Portughezul a semnat pe 4 sezoane, ceea ce ar putea însemna că Juventus este ultima sa echipă din carieră, iar transferul a costat 100 de milioane de euro care vor fi plătiți de Juventus Torino în decurs de 2 ani și încă 12 milioane de euro din alte taxe pentru Ronaldo.

În fotografia de pe Instagram, care a primit deja peste 8,5 milioane de like-uri de la fani, Ronaldo, iubita acestuia și cei 4 copii poartă tricouri oficiale ale echipei Juventus.

La famiglia bianconera! #finoallafine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Citește și:
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au logodit?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people