Ilinca Vandici vorbește despre infidelitățile fostului său iubit, Ciprian Marica

Ilinca Vandici vorbește despre infidelitățile fostului său iubit, Ciprian Marica, în podcast-ul găzduit de actorul Radu Țibulcă. Prezentatoarea TV nu s-a ferit să mărturisească ce a simțit când a aflat că este înșelată.

Ilinca Vandici vorbește despre infidelitățile fostului său iubit, Ciprian Marica

Ilinca Vandici vorbește, în podcast-ul găzduit de actorul Radu Țibulcă, despre cum a fost înșelată în repetate rânduri de fostul său partener, fotbalistul Ciprian Marica. De altfel, reputația de bărbat care nu se dă în lături de la aventuri sentimentale a lui Marica este binecunoscută, și a devenit chiar subiect de meme după ce acesta a fost surprins într-un hotel alături de soția altcuiva.

Ilinca Vandici vorbește acum despre cum, pe parcursul relației de durată pe care a avut-o cu Marica, acesta a înșelat-o în repetate rânduri și chiar ea a fost cea care l-a prins. Întrebată de gazda podcast-ului cum reușea să își dea seama de infidelități, prezentatoarea Kanal D a povestit că afla pur și simplu. „Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat… acolo. Aflam, pur și simplu”. Nici un detaliu nu părea să scape atenției Ilincăi Vandici în acea perioadă: „Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa”. Infidelitățile fotbalistului au devenit curând subiect de conflict între cei doi, a povestit Vandici. „Iarăși vin și îți spun: Crezi în destin? Crezi în soartă? Crezi în karma? Aflam! Nu știu să-ți spun cum, dar aflam”

Ilinca Vandici vorbește acum despre relația pe care a avut-o cu mult timp în urmă, însă aceasta a mai detaliat, în trecut, felul în care infidelitatea lui Marica a condus la sfârșitul relației lor. Vedeta nu le poartă pică, însă, femeilor frumoase care au fost curtate de fotbalist, printre care s-au numărat Bianca Drăgușanu sau Adelina Pestrițu.

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: ‘De ce ai făcut asta?’. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”, declara Vandici.

Citește și:
Nicolas Cage, PRIMA apariție în public alături de a cincea soție

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people