Ilinca Vandici a avut un mesaj emoționant cu ocazia onomasticii fiului ei, Zian Ioan

Fiul Ilincăi Vandici, Zian Ioan, și-a aniversat ieri ziua de nume, iar vedeta a avut un mesaj special cu această ocazie.

Ilinca Vandici a avut un mesaj emoționant cu ocazia onomasticii fiului ei, Zian Ioan

Ilinca Vandici le-a împărtășit urmăritorilor săi de pe Instagram un mesaj special pentru a marca ziua onomastică a fiului ei. „La mulți ani, îngerul nostru frumos!!!! Să-ți fie viața plină de lumină, veselie și zâmbete! Te iubim până la cer și înapoi! La mulți ani tuturor celor care astăzi își serbează ziua de nume!”, a fost mesajul scris de Ilinca Vandici, alături de un video în care fiul ei dansează.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune. Ea nu ezită să le arate urmăritorilor săi detalii din viața sa de familie, mai cu seamă că recent ea și-a lansat și un canal de Youtube. Cu toate că a trecut și prin anumite experiențe mai dificile, cum ar fi nașterea, despre care a afirmat că „toată experiența a fost șocantă și traumatizantă”, depresia postnatală și faptul că a fost înșelată de către partener, ea și-a găsit puterea și a vorbit deschis despre aceste lucruri, fiind apreciată pentru sinceritatea ei.

De asemenea, prin intermediul clipurilor pe care ea le face pe Youtube, își dorește să îi determine pe oameni să fie sinceri și să vorbească întotdeauna și despre evenimentele mai neplăcute din viața lor, punctând faptul că ar trebui mereu să ne punem pe primul loc. „Să fiți atenți la sufletele voastre. Nu vă lăsați călcați în picioare de nimeni pentru că nu meritați asta. Nu vă lăsați pe locul doi.”

Ilinca Vandici a născut pe data de 24 iulie 2017. Ea și partenerul ei, Andrei Neacșu, s-au căsătorit în anul 2017, de Paște.

Citește și:
Ilinca Vandici: „Și eu am fost înșelată. M-am simțit umilită și trădată”

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people