Idris Elba știe să danseze, iar aceste imagini sunt dovada

Idris Elba este actor, producător, DJ, Cel mai Sexy Bărbat în viață, dar și un bun dansator!

Idris Elba știe să danseze, iar aceste imagini sunt dovada

Idris Elba, în vârstă de 46 de ani, a arătat cât de bine știe să danseze într-un clip video postat de logodnica sa, Sabrina Dhowre.

În imagini Idris și Sabrina dansează împreună, postarea fiind făcută special pentru aniversarea cuplului. „Când aduci acasă DJ-ul… Te iubesc baby”, a scris Sabrina Dhowre.

Cei doi au dansat pe melodia „Anniversary” lansată de Tony! Toni! Toné! în 1993. Cuplul a sărbătorit și cu un tort care a avut un mesaj special pentru acest eveniment, „Happy Anniversary”.

https://www.instagram.com/p/BqvJoiWlTpy/

Idris Elba, numit Cel mai Sexy Bărbat în viață, și Sabrina Dhowre s-au cunoscut în 2017, când filmau împreună „The Mountain Between Us”. Cei doi s-au logodit în luna februarie a acestui an, după vizionarea filmului lui Idris, „Yardie”. Momentul emoționant a fost filmat, iar actorul a dezvăluit recent pentru People că a avut foarte multe emoții în acele clipe.

„A fost puțin spontan sincer să fiu. Eram la vizionarea pentru echipă, între oamenii pe care îi iubeam. Am muncit toți atât de mult pentru acest proiect și m-am gândit ‘fac asta acum, aici, astăzi'”, a declarat actorul despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Sabrina.

Idris Elba a vorbit și despre motivele pentru care o consideră pe Sabrina persoana perfectă pentru el: „Avem o chimie bună. Mă face să rad și avem obiective comune. Mă face fericit. Mă face să mă bucur de succesele mele și când nu sunt sigur de ceva, ea mă ajută să mă gândesc mai bine.”

Cei doi au început să facă și planurile pentru nuntă, iar Elba are o cerere mai puțin neobișnuită. „Este o zi specială, dar amândoi avem ideile proprii. Eu vreau 19 DJ. Trebuie să fie!”

Citește și:
Actorul Idris Elba a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, iar momentul a devenit viral

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people