Heidi Klum, apariție inedită alături de fiica ei, Leni

Heidi Klum a publicat o fotografie alături de fiica ei, fiind o mare surpriză din partea lui Heidi, care este discretă în ceea ce privește viața de familie.

Heidi Klum, apariție inedită alături de fiica ei, Leni

Heidi Klum și-a petrecut ziua de sâmbătă alături de fiica ei, Leni, în vârstă de 16 ani. Leni conducea, iar mama ei a surprins acest moment printr-un selfie pe care ulterior l-a publicat pe rețelele de socializare, spre încântarea și surprinderea urmăritorilor.

Chiar dacă din fotografie nu i se vede foarte bine chipul lui Leni, fanii lui Heidi Klum au remarcat totuși asemănarea dintre cele două.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Saturday driving with @leniklum 😳❤️

O postare distribuită de Heidi Klum (@heidiklum) pe

Fanii au fost surprinși că Heidi le-a împărtășit o fotografie cu fiica ei pentru că ea este extrem de rezervată în ceea ce privește viața personală și rar distribuie fotografii cu cei patru copii pe rețelele de socializare. De asemenea, Leni nu este foarte activă, însă în luna martie a publicat un video în care dansează cu mama ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

stay home and dance !! @heidiklum 🥰😽

O postare distribuită de Leni Klum (@leniklum) pe

Chiar dacă Heidi Klum vorbește rar despre copiii ei, pe 10 mai, de Ziua Mamei, Leni a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie cu mama ei, alături de un mesaj emoționant. „La mulți ani de Ziua Mamei celei mai minunate prietene ale mele. Te iubesc, mama”, a scris Leni pe Instagram la vremea respectivă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

happy Mothers Day to my gorgeous best friend 🥰 I love you mama

O postare distribuită de Leni Klum (@leniklum) pe

Heidi Klum are patru copii: Henry (14 ani), Johan (13 ani) și Lou (10 ani) din relația cu fostul ei soț, Seal, și pe Leni (14) ani, al cărei tată biologic este Flavio Briatore. După ce Heidi și Flavio s-au despărțit, Seal a adoptat-o pe Leni. În 2012 Seal și Heidi s-au despărțit, după o căsătorie de 7 ani. În prezent Heidi Klum este căsătorită cu Tom Kaulitz.

Recent, Heidi Klum și Seal au fost implicați într-un conflict pentru că Seal nu ar fi fost de acord ca Heidi să se mute pentru câteva luni în Germania cu cei patru copii ai lor. Motivul avea legătură cu faptul că Heidi își voia copiii alături în timpul filmărilor pentru Next Top Model Germania, iar Seal nu era de acord ca ei să călătorească în timpul pandemiei.

Seal a mărturisit că de multe ori și-a dorit să își vadă mai des cei patru copii, însă fosta sa soție găsește mai mereu scuze iar programul lui nu se potrivește întotdeauna cu planificările și dorințele ei. Acum Heidi poate călători alături de copiii ei în Germania, după ce Seal a acceptat această decizie în cele din urmă.

Citește și
De ce nu își trimite Andreea Bănică fiica la școală?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people