Heidi Klum a împărtășit o imagine rară cu cei patru copii ai săi

Heidi Klum și-a petrecut weekendul la Berlin, alături de cei patru copii ai săi și de soțul său, Tom Kaulitz.

Heidi Klum a împărtășit o imagine rară cu cei patru copii ai săi

Heidi Klum și-a petrecut weekendul alături de cei patru copii ai săi și de soțul său, Tom Kaulitz. Întreaga familie s-a aflat la Berlin, unde au vizitat colecția de artă contemporană Boros. Modelul în vârstă de 47 de ani a postat sâmbătă pe contul său de Instagram o imagine cu Leni, Henry, Johan, Lou și Tom din interiorul expoziției. Cei șase poartă măști de protecție, respectând astfel măsurile de prevenție împotriva noului coronavirus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)


Duminică, familia a sărbătorit ziua de naștere a lui Jonan, iar Heidi a ținut să marcheze momentul cu o altă postare pe Instagram. „Te iubesc foarte mult și sunt tare mândră de tine”, a fost mesajul pe care modelul i l-a transmis fiului său, alături de o imagine de când era însărcinată cu el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum are patru copii: Henry (15 ani), Johan (14 ani) și Lou (11 ani) din relația cu fostul ei soț, Seal, și pe Leni (16) ani, al cărei tată biologic este Flavio Briatore. După ce Heidi și Flavio s-au despărțit, Seal a adoptat-o pe Leni. În 2012 Seal și Heidi s-au despărțit, după o căsătorie de 7 ani. În prezent Heidi Klum este căsătorită cu  Tom Kaulitz.

Recent, Heidi Klum și Seal au fost implicați într-un conflict pentru că Seal nu ar fi fost de acord ca Heidi să se mute pentru câteva luni în Germania cu cei patru copii ai lor. Motivul avea legătură cu faptul că Heidi Klum își voia copiii alături în timpul filmărilor pentru Next Top Model Germania, iar Seal nu era de acord ca ei să călătorească în timpul pandemiei.

Seal a mărturisit că de multe ori și-a dorit să își vadă mai des cei patru copii, însă fosta sa soție găsește mai mereu scuze iar programul lui nu se potrivește întotdeauna cu planificările și dorințele ei. Acum Heidi poate călători alături de copiii ei în Germania, după ce Seal a acceptat această decizie în cele din urmă.

Citește și:
Heidi Klum, apariție inedită alături de fiica ei, Leni

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people