Heather Locklear, internată de urgență, după un incident violent cu un polițist și un paramedic

Actrița americană Heather Locklear a fost internată pentru supradoză de droguri, după ce a fost arestată pentru lovirea unui polițist și a unui paramedic.

Heather Locklear, internată de urgență, după un incident violent cu un polițist și un paramedic

Actrița americană Heather Locklear a fost arestată duminică seara sub acuzația de agresiune fizică după ce a lovit un polițist și un paramedic, în timp ce încercau să o separe de familia ei. Ulterior, a fost eliberată pe o cauțiune în valoare de 20.000 de dolari.

La o săptămână după evaluarea psihologică, actrița a fost din nou pusă sub acuzația de agresiune fizică, după ce un membru al familiei a apelat poliția, declarând că actrița este „puternic amețită'.

Când am ajuns la fața locului, actrița era sub influența băuturilor alcoolice și a adoptat un comportament agresiv față de paramedic în timpul în care acesta încerca să o imobilizeze pe targă', a declarat șeriful din Ventura County.

La scurt timp după acest incident, un membru al familiei a sunat la 911, solicitând o ambulanță, după ce Heather Locklear a luat o supradoză de droguri. Potrivit celor mai recente informații, actrița are acum o stare stabilă și primește tratamentul de care are nevoie.

Actrița în vârstă de 56 de ani mai are astfel de antecedente penale. Chiar săptămâna trecută, o echipă de intervenție s-a deplasat la locuința actriței după ce aceasta amenințase că se sinucide.

De asemenea, aceasta a mai fost arestată în februarie în circumstanțe asemănătoare având 4 capete de acuzare pentru lovirea unui ofițer.

În 2008, aceasta a fost arestată și acuzată pentru că a condus sub influența drogurilor.

Heather Locklear a devenit celebră datorită rolurilor sale principale din serialele Dynasty' și Melrose Place', între anii 1980 și 1990.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au divorțat

Text: Andreea Burghelea
Foto: Shutteerstock

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people